tisdag 19 juni 2012

Sommar kanske på G!

Igår kväll hade vi symöte, det sista nu i vår, så drar vi igång igen om 8 veckor. det är alltid lika trevligt att träffas. 2 av oss stickar, och 2 virkar, den 5-e personen jobbade igår kväll så hon kunde inte komma.
När jag kom hem stupade jag i säng, dööötrött.
Men jag hade sådan värk mest i knäna och höfterna att jag inte visst hur jag skulle ligga, och för trött för att ta mig ner efter "ett pulver"
Tyvärr så blev det ingen sovmorgon idag, för jag skulle till sjukgymnasten. Att hon bara lyckas hitta punkterna, men som hon sa att med mina problem så är det inte svårt, för det är överallt.
Dottern och Elsa följde med till Signe och dottern DÄ. Vad Elsa och Signe har kul ihop.
I eftermiddag har jag åter gått på halv fart.
Har försökt att klippa Elsa, men det är inte lätt. Fast klipper jag lite varje dag så vänjer hon nog sig vid att bli klippt. Tar lite på klorna också. Viktigast är nog att klippa i rumpan och runt ögonen. Dottern ska få lära mig att rycka håret i öronen.
Vi har haft fint väder idag, fast det har blåst lite förmycket. Hoppas att på fint sommarväder nu..Det var kallt och blåstigt i natt när jag var ute med Elsa, men kommande natt slipper jag stiga upp. Dottern jobbar och kommer hem vid ett-tiden så då tar hon ut Elsa. Sen klarar hon nog sig till morgonen.
I morgon hoppas jag på sovmorgon, och sen göra ingenting. Får se om vi tar en tur till Växjö, verkstaden har en startmotor till dotterns bil, och den är i stort behov av att bli bytt.

Ha en fortsatt trevlig kväll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar