torsdag 14 juni 2012

Elsa & Signe!

 Min lilla Elsa och dottern DÄ´s Signe.
Det är inte lätt att lyckas få bra bilder på hundarna!
Men det går ju ändå att se vilken skillnad storleksmässigt.
Vi har tyckt att Signe är liten, men nu är hon jättestor, som synes.
Ja, det är mycket hund i mitt liv!
Det är det som får upp mig just nu!
Det har varit lite jobbigt med Elsa, hon gör gärna sina behov inne på golvet, trist. Så idag bestämde jag mig för att hon ska få "kissegodis". Hon har inte fått godis innan, men nu har jag tröttnat på att tvätta golv hela tiden.  Vår Maja fick alltid kissegodis, började med det när hon var valp. Det var smidigt att ge henne när hon varit duktig och kissat ute.  När Elsa gjort sina behov ute idag har hon fått beröm som alla andra dagar, och sen en godis, hon lär sig snabbt. När jag sagt att hon är duktig, så har hon slickat sig runt munnen. GODIS, GODIS!
I går var det inte min dag. Jag var så trött, orkeslös, kaos i magen, värken i kroppen var som vanligt, men värken i nacken och ländryggen var så jag kunde skrika rakt ut, och sen denna huvudvärk men den kommer ju ifrån nacken. Jag låg precis hela dagen. Steg bara upp när det var dax att gå ut med Elsa, sen trillade jag omkull igen. Mådde så illa att jag inte kunde äta
Idag känner jag mig lite bättre, så jag hade dottern DY att följa med till Tingsryd och handla lite som inte finns här i vår affär i Linneryd. Dottern och Elsa var hos DÄ och Signe medans jag handlade.
Efter lunchen var jag nere på matöppet och handlade lite till.
Jag tycker att det är jätteviktigt att handla på hemmaplan, men Matöppet har inte kyckling/kalkon-korv eller pålägg, och jag äter inte gris. dom har inte heller läskbackar, och jag dricker mycket loka, och vill ha småflaskorna.
Mina mediciner påverkar tänderna, muntorrhet, och törst. det gör även reflux, Och då funkar minneralvatten bra. Det gör inte vanligt vatten eller eget kolsyrat vatten.

Hittills har jag inte orkat göra någonting denna veckan, merän tagit hand om Elsa och tvättat golv känns det som. Förutom att jag var på student. jag ska ta det lugnt i morgon också, för på lördag kväll är det allsång i Linneryd med Humbles orkester. Och den vill jag gå på.
Sen måste jag ladda batterierna tills nästa helg, då det ät midsommar!

"Det jag inte gör idag,
kan jag göra en annan dag,
och blir det inte gjort då heller,
så kvittar det"
Citat till mig ifrån min man <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar