lördag 23 juni 2012

Midsommar afton!

Fy vilken dag, jag hade så ont i nacken och det gick upp i huvudet som gav mig synrubbningar.
På eftermiddagen låg jag och vilade, somnade och försov mig. Mannen var på logen och staplade ved. Så det blev lite bråttom , festen började 16.30, och då hade jag nyss vaknat och ropade in mannen samtidigt som våra gäster började komma. Fast alla vet ju om mitt liv, så jag kände ingen panik, utan bara sa som det var. Vi hade en mycket trevlig kväll, tyvärr så kom regnet så vi kunde inte leka lekarna som jag planerat. Det blev bara en skrivlek då man ska hitta fågelnamn i de olika meningarna. Sen har vi allsång, samma papper som vi haft i flera år. Smidigt.
Vi fikade, åt sill och potatis, följt av grillat kött och kyckling med potatissallad och olika såser, till kvällskaffet åt vi jordgubbstårta. Dom sista gästerna gick hem klockan 03.00.
Min man diskade undan det mesta i gårkväll/natt, så det var bara några glas kvar idag. Gästerna hjälper också till lite granna.
I år gjorde vi ingen midsommarstång, första gången på 23 år som vi inte gör det. Lite trist, tycker jag men det är inte kul att göra det i regnet.
Idag har vi plockat tillbaka i uterummet, dottern och pysen kom hem så jag behövde inte göra något. Men att tvätta golven var välbehövligt idag inne i köker och hallen.
Jag har sovit i flera omgångar idag, vi har bara tagit det lugnt.

1 kommentar: