lördag 4 maj 2013

Inte skämmer jag bort mina djur, inte!

Årets majblomma! Jag köper alltid pins, för jag tycker att de andra har så dålig kvalité, och pengarna går ju till välgörande ändamål.
 Vi går alltid en längre morgon och kvälls runda. Det har mannen fått ta sen jag blev sämre.
 Elsa är tokig i sina pinnar, bär alltid med dig hem. Men när jag är ute med henne får hon inte ta med sig in. Men när husse är ute med Elsa så får hon ta med sig pinnar in, för att hon vill det! Här knaprar hon sönder en tallkvist. Vilken tur att hon stannade på dörrmattan.
 Första maj började mannen att putsa våra fönster. Men å så glad han blev då dottern den äldre ringde och sa att hon skulle komma hem och putsa fönstren. Nu är alla rutor putsade.
 När dottern var färdig med fönsterrutorna tog hon sig an Elsa. Klippte henne så fin, och ryckte öronhåret. Tack min älskade dotter för hjälpen med allt! Så fina de är, Elsa och Signe.
I och med fönsterputsningen, så skulle jag byta gardinerna också. En del är tvättade, strukna och rullade. Men spetsgardinerna är ju bara att tvätta och vika ihop. Jag tog fram spetsarna och la de på soffan iväntan på att bli upphängda. Då hittade Lotta gardinerna och bäddade ner sig i dom. Tokiga Lotta, där vill jag inte ha henne, Men hon ville sova där!

I torsdags hade jag tid hos sjukgymnasten i Tingsryd. Mamma och hennes man tjänstgjorde som min Taxi. De körde runt på mig så jag fick min behandling och annat småplock hemhandlat. När jag var färdig, och de hade bjudit mig på lunch, så körde de hem mig.  Tack snälla ni, som hjälper mig!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar