söndag 26 maj 2013

Vi hade ju tur med vädret!

I går var det åter dax för Linneryds roligaste fest, cykelfesten. Det var den 10-de cykelfesten, beundrar arrangörerna. Vi har bara missat en.
Eftersom jag inte äter vad som helst tycker jag att det är bäst att vi får middag, vilket vi alltid får , i år hade jag också som önskemål att vi skulle få gångavstånd, vilket vi också fick. Förrätten åt vi hos grannarna, middagen hemma, och desserten nere i samhället. "Efterfesten" som är i bygdegården med musik och dans orkade jag inte med i år, jag är mycket glad att jag orkade maten. Mannen följde med mig hem, så han missade också festen.
Mannen och jag cyklade lite, gick mycket och då det lutade neråt rullade vi med cyklarna, och det gick så bra så.
Jag har bra effekt av akupunkturen, så därför ville jag ha det i fredags, och bra var det. Kroppen kändes okej idag då jag gick morgonpromenaden med Elsa, lite seg i nacken och högra axeln-armen.
Dottern den äldre och hennes sambo har nu flyttat. Så mannen skulle ner och återställa elkablar o dy i deras gamla lägenhet. Givetvis så följde jag med till dom. Det blev hämtpizza till lunch innan arbetet drog i gång. Vi hade med oss en matservis hon samlat på, och som stått på vinden i väntan på plats, den började jag att diska innan jag gav mig på hennes alla finglas, rödvin, vitvin, grogg, snaps, champanje, martini, likör, ölglas, tror att det var allt, nej det var inte allt, glömde cognacskuporna och vattenglasen. När alla glasen var insatta i vitrinskåpet och mannen var färdig med sina sladdar för idag, åkte vi hem!!
I kväll blev det som vanligt, då det är helg, en "goe" mat i vardagsrummet, matrester sen i går, limekycklingfile och klyftpotatis och ett glas rött till det! SMAKLIG MÅLTID!
Nu är jag trött och sleten, har den förba...de värken i nacke och axlar, tålde nog inte att plocka upp glas och diska, men jag vill ju så gärna hjälpa ungdomarna så gott jag kan! Och jag visste ju innan att jag skulle få lida. Men jag är nöjd med min insats idag, och då är värken ...humm....okej...

1 kommentar:

  1. Tack för hjälpen! Men du vet att du inte hade behövt diska allt det!!! <3

    SvaraRadera