fredag 4 maj 2012

Å vilken underbar morgon....eller..

Efter en mestadels sömnlös natt, pga bröstsmärtor och värk i kroppen, var jag nere och åt första frukosten. Vilket resulterade i magkramp.
Å vad jag älskar detta liv, fast efter många rundor ut på toaletten lyckades jag att somna om.
Så nu är det dax för andra frukosten. Får se vad denna dag har att erbjuda, skulle behöva handla, men jag vet inte om jag orkar det.
Jag har nog förtatt mig, för dom två senaste dagarna har jag gjort lite nytta i solstolen.Jag måste ju passa på när solen skiner!

Vi har fortfarande inte bestämt namn på bebisen.
1: Svea, 2: Moa, 3: Elsa. Mammas förslag ratade jag direkt, Linnea eller Frida

3 kommentarer:

 1. de två sista dagarna tycker jag låter som alldeles rätt prioritering, då har vi haft det likadant gällande nätter och solstol, mina nätter har dessvärre fortsatt. Ja du din/er söta bebis namn är ju alltid svårt men jag tror egentligen att du redan har bestämt dig & de (kloka) säger ju det första som kommer till en. Svea mm svea rikes land, det blir ngt stort med den vovven. (skrev jag ngt dumt nu, jag skrev det första som kom till mig). Nähä nu får jag nog ta och packa lite till nästa vecka. Ha de alldeles underbart Kram "Pigan"

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej "Pigan"!
   Det verkar som om vi har samma underbara nätter. Jag har dessa i princip alltid, fast bröstsmärtorna har jag inte varje natt.
   I det trista måste jag leta efter ljusglimtar. Katten Lotta är en, mina nära o kära. Och nu längtar jag tills vi får hämta vår "bebis" (Det blir nog Svea)
   Ska du resa på semester nästa vecka? eftersom du skulle packa.
   Ha en trevlig helg och njut av det goda!
   Kram Lisa

   Radera
  2. Hejsan, nä nä ingen resa, Jag har varit på smärtrehab i vxj på 4 dagars intro, får se om jag får fortsättningen. Oj oj vad slut jag är och allt blivit mkt värre på dessa dagar. Nu blir det mkt återhämtning. Kram "Pigan"

   Radera