onsdag 9 maj 2012

E Lottisen!

Igår kunde jag inte hitta Lotta, jag visste att hon var inne, men hon låg inte i min säng som hon brukar, och inte på de andra platserna heller. Tillslut gick jag in på dotterns rum, där i den obäddade sängen hade hon gjort sig en koja, min söta lilla Lotta!

Idag hade jag telefontid med smärtläkaren på Ryhovs sjukhus i Jönköping. Eftersom jag hade behållning av bedövningen jag fick i Växjö i ländryggen, så ska jag få testa något annat som kan vara på längre sikt. Fast första gången är det bara en lokalbedövning, som typ den man får hos tandläkaren, därefter ska vi gå igenom effekten, innan vi vet om det ska bli en varaktigare bedövning av ländryggen. Detta görs inte i Växjö, utan jag får åka upp till Jönköping. Läkaren frågade hur jag såg på det att bli av med en liten del av min värk. Men jag svarade med att om jag kan slippa lite av värken så hjälper det mig mycket. För värken i nacken, muskler och leder, mm går inte att göra något åt, men går det med ländryggen är jag glad.
Den som inte har haft riktig Jä--a värk i hela kroppen, vet inte hur det känns, men jag vet.......

5 kommentarer:

 1. Söta lilla Lotta.....Vilken mysig bild. Kram Catta

  SvaraRadera
 2. Ja värk är värk och förståelse där är svårt, (du vet, de som säger, ja men du som ser så pigg och fräsch ut, oj oj tänker man bara då) Jag kan ändå försöka att förstå dig, jag har ont på alla sätt och vis överallt, men inte som du. Och Lisa, ja du vet, och du vet vad som e bra för dig. Sköt om dig
  Kram "Pigan"

  SvaraRadera
  Svar
  1. Har du fått utlåtandet ifrån ryggis ännu?
   Hur hade du det på smärtrehab?
   Då är du nu ordentligt utredd.
   Ja visst är det tråkigt att få höra "Vad är det för fel på dig, du ser ju så pigg ut"
   Nej det syns inte utanpå hur det känns inuti.
   Ha en trevlig helg! Kram Lisa

   Radera
  2. Nja,han ringde hit och rabblade ngt snabbt o sa att de lägger ingen värdering, och att prognos osäker. Fk har ej hört av sig ännu o jag fattar inte var jag är. Smärtrehab trevligt bemötande. Kanske man nu äntligen har hamnat på rätt ställe, får se om man får fortsättningen. Jag e så slut har så ont. där var en tjej som led så med mina fötter, jag kan inte stå och gå för länge för jag svullnar och sen gör det attsingen så mycket mera ont, hon sa att jag liknade hennes kompis som då har reumatiskt, jag har själv misstänkt detta, men vem lyssnar på mig (förlåt ironin). Tänkte börja på diet idag för jag orkar inte med magontet oxå, men vet inte om jag orkar.Oj oj vilken soppa, var är jag, vad har jag hamnat i, e de utförsäkring karusellen nästa. Käre tid vad jag e splittrad.
   Önskar dig en alldeles underbar v
   kram "Pigan"
   Ha en underbar vecka

   Radera
 3. oj blev lite lustigt där i slutet kanske på fler ställen, datan driver med mig idag, markören hoppar än hit o dit
  "Pigan"

  SvaraRadera