lördag 19 maj 2012

Å vilken underbar dag!

Idag är det första dagen på länge som jag inte är så trött och orkeslös.
Vi var på kalas igår, men jag har varit ganska så pigg idag, och haft lite energi.
Visst värken har varit bedrövlig. Värken som jag haft en tid i högra axel och skuldra har lättat lite, däremot så har det gått övet till vänstra axlen, skuldran och ner i armen-handen och fingrarna. För några veckor sedan hade jag en låsning i revbenen på vänstra sidan, då lyckades jag själv dra bort låsningen, känner nästan att det är så igen, men nu lyckades jag inte själv så jag bad först dottern försöka dra bort låsningen, och sen mannen, han är lite mera hårdhänt, tyvärr så lyckades inte någon av dom heller. Vilken tur att jag har tid hos sjukgymnasten nu i veckan.
Å vad jag blir trött på detta liv.......
I dag på morgonen när jag och mannen vaknat , men låg fortfarande kvar i våra sängar sa jag till honom att jag önskar att en morgon få vakna smärtfri, tänk, bara en morgon utan att behöva fundera på hur jag ska ta mig ur sängen, och efter första frukosten slippa magkramp, och alla dessa toabesök.

2 kommentarer:

  1. Jag tycker du är stark som orkar med det här varje dag. Kram på dig Lisa/ Catta
    Ps förstår inte varför jag blir annonym Ds

    SvaraRadera
  2. Åh vad jag önskar att alla med värk slapp detta elände varje dag. Jag är lyckligt lottad och har ytterst sällan så ont. Kram...

    SvaraRadera