fredag 20 juli 2012

Semesterbjudning!

På sommaren blir det alltid lite extra bjudningar, kanske för att det är så gott att grilla.
I går kväll hade vi bjudit hit min mans barndomsgranne/vän och hennes man.
Alltid lika trevligt att träffa dom, tyvärr så lovade smhi regn, och det regnade. Så jag stekte kalkonfilen i ugnen, men vi åt potatissallad till och Åkes goda sås.
Jag gjorde det enkelt för mig, var inte pigg i går heller.
En bra kväll med andra ord. Fast sen när jag skulle ta mina mediciner kom det otrevliga. Jag har morbus crohns sjukdom i matstrupen och även motorikstörningar i strupen, vilket gör att jag ofta sätter i halsen eller att det fastnar mat o dy.Jag satte medicinen i halsen och vattnet jag drack bara rann ur näsan på mig. Vilken tur att jag drack vanligt kranvatten, så det inte var loka eller ännuvärre rödvin. Vilken syn det varit med rödvin sprutande ur näsan. Det gjorde väldigt ont i svaljet och näsan efteråt.

I dag har jag varit hos sjukgymnasten, f-n vad ont det gör, eller ont-skönt.......
Eftersom jag gjort ingenting nu i flera dagar, så kände jag att jag behövde vila i dag.
Det finns saker som jag skulle behöva göra, men jag orkar bara inte. Efter det att mannen varit hemma på lunch så gick Elsa och jag och la oss, sov bara i 2 timmar, välbehövligt!
Sen har vi suttit ute och vilat. Jag har även klippt Elsa lite, men det är inte det lättaste, benen och tassarna är i behov, alltid. Ska nog ta lite på klorna också sen. Hon är så go, min lilla vän!

I kväll skulle jag gått på konsert med Bessman. Men tyvärr så blev den inställd pga, sjukdom.
Så jag stannar hemma med dottern och mannen. I kväll ska vi grilla!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar