tisdag 17 juni 2014

Missat samtal...

Idag kom mattläggaren innan klockan var 8,00. Jag hade varit uppe och klätt på mig, gått och lagt mig igen, så jag sov gott då han kom. Efter en stund så kom det en arbetare till.
Så äntligen är dom färdiga. Tyvärr så har rörmokaren inte tid att komma innan midsommar, nedrans, jag som vill duscha.
Och igår fick mannen ett mail att vårat badrumsskåp var kommet till Hovmantorp. Mannen kom hem bytte bil och tog frun med sig. Men däruppe sa de att det inte hade kommit.
Hemma igen kollar mannen åter sitt mail, där det klart och tydligt står att våran inredning finns att hämta.
Idag ringer mannen till Sigro´s huvudkontor, jodå det finns visst att hämta i Hovmantorp.Ikväll ska vi åter köra till Hovmantorp.


Jag har velat prata med kirurgläkaren P.A efter min operation, han kom till mig en gång på uppvaket, dvs dag 1. Hade hoppats på att han skulle kommit tillbaka då jag fortfarande var inlagd. Den andre kirurgläkaren M.A kom en gång, första dagen på avdelningen, dvs dag 2 och lovade att komma tillbaka, vilket han inte gjorde. Det var en utländsk läkare, Parvel som kom, dag 9 och dag 10 skrev han ut mig, inget emot honom, men jag kände att vi inte förstod varandra, eller att han inte hade svar på mina frågor.
Jag skrev till P.A i mina vårdkontakter att jag ville prata med honom. Han ringer vid ett tillfälle då jag inte kunde svara, han lämnar meddelande på mobilsvar. Avslutar samtalet med -Jag skulle ringa dig, och nu har jag gjort det.Jag skriver ännu ett meddelande till honom i mina vårdkontakter, men har inte hört av honom.
Jag fick ett brev av M.A, där han skriver typ att ingen cancer i det borttagna på tarmarna, "bara" att tjocktarmen var mycket angripen av crohns. Och att jag är överlämnad till gastro.
I mitt stilla sinne tänker jag att M.A kanske hör av sig. Så jag skrev åter i mina vårdkontakter, och hoppades. Men ack vad jag bedrar mig....

Det är lustigt, i höstas då jag blev akut stomi opererad av M.A och Parvel, så kom de vid flera tillfällen till mig, det gjorde även P.A, och min gastroläkare. Jag var på återbesök hos P.A. Och vid ett tillfälle då jag skrev en fråga till honom i mina vårdkontakter så ringde han upp mig efter ca 1 timme. Dagen innan min operation då jag var på inskrivningssamtal, så kom P.A bara för att han ville se hur jag hade det inför min operation. Jag hade verkligen förtroende för honom.

Jag var på vårdcentralen förra veckan, då kom vi in på detta att jag vill komma i kontakt med P.A eller M.A. Ifrån vårdcentralen skulle de meddela kirurgen att jag vill prata med P.A
Mina blommor i uterummet var lite torra, så jag gick ut och vattnade dom. Då jag kom in såg jag missat samtal, både på hemtelefonen och på mobilen, skyddat nummer.
Vad jag blev ledsen, tårar i ögonen och så ont i magen. F-N, F-N......vad jag ......detta.....

Hoppas att ni har en bättre dag än vad jag har, för nu är min dag fördärvad :(

1 kommentar:

  1. Ja är det inte typiskt... Är själv hemma långtidssjukskriven och att vänta på samtal är en plåga. Har t.o.m telefonen med på toa utifall läkaren ringer, men naturligtvis ringer det de få gånger jag står i kön på Coop eller sitter på än bullrande buss! Men en läkare ska ha bättre omdöme än att bara ringa en gång - man har faktiskt ett liv bortanför telefonen även om man är sjuk!! Hoppas det snart vänder och går mot ljusare tider! Sköt om dig ♡ Helena

    SvaraRadera