fredag 23 augusti 2013

Stackars mattes lilla Elsa

Stackars Mattes lilla Elsa, hon var dålig i magen i går, bajsade många gånger, och så var hon lös i magen. I går kväll fick hon nog magknip, tror jag, för hon hade bajsat på mattan i gästrummet och på hallmattan, därefter smög hon sig upp till mig, och la sig nere vid makens fotända på sängen. Maken satt och tittade på TV´n och kände bajsdoften. Då vi plockat bajs och slängt ut mattorna och jag gick åter till min säng, då skämdes Elsa, stackaren. Inatt väckte hon mig vid 3 tiden, då hon behövde ut och bajsa , igen. Hon är inte på humör idag. ;(
 FORTSÄTTNING FRÅN IGÅR.   Tänk om maskinisten gjort så här direkt, då jag påpekade om hålorna utanför grindstolparna.
 Han bara flinade åt mig. Så jag ringde till Tingsryds kommun och klagade på hans arbete, mailade även över bilderna som jag tog igår.


4 kommentarer:

 1. Svar
  1. Ja, men det ska inte behövas egentligen.
   Ha en bra helg! Kram

   Radera
 2. Stackars vovven, hoppas hon är lite bättre idag.
  Synd bara att man ska behöva ringa och klaga och att personer inte kan göra sitt jobb ordentligt på en gång. Det tar ju som sagt var massa energi av en när man är sjuk innan.
  Tack för dina kommentarer hos mig och jag är något lite bättre idag men långt ifrån helt bra.
  Ha en trevlig helg...Marianne

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo tack Elsa är bättre i magen idag, fast vi har legat i sängen i princip hela dagen. Det är så skönt att plugga i ljudboken i öronen, sen sover vi gott.
   Det tar mycket energi att bli irriterad.
   Önskar dig också en trevlig helg! Kram Lisa

   Radera