onsdag 31 juli 2013

Olika taxi!

I och med vår vatten skada i huset, så har det blivit lite upprensning. Jag har tömt en del pärmar. Det är 13 år sedan mina sjukdomselände började, så det har blivit ett o annat läkarintyg.
 Mannen tog hem pappers kvarnen ifrån jobbet så jag kunde mala alla mina papper, typ läkarintyg, försäkringskassans papper, medicinlistor mm, mm, ja allt som det fanns personnummer på.
 Det dammar ganska så bra, så jag satt ute och malde, det blev en del.
 Vi har fått det fint i hallen, det blev så bra så! Men än så länge är övervåningen inte färdig, det finns en del i "bokrummet" som ska rensas.
 Jag hittade en skön fåtölj på Jysk, som vi köpte i söndags då vi var i Växjö. Som synes så finns det lite skräp kvar att plocka med.
I går hade jag tid hos sjukgymnasten i Tingsryd. Dottern dy kom hem och körde mig, tack för skjutsen. Efter sjukgymnasten gick vi en runda på Tingsryds marknad, mannen vill ha en ål, och så hittade jag en tunika. Innan vi körde hem bjud dotter dä oss på lunch. Tack det var gott.
På kvällen kom alla ungdomar hem till oss. Brukar vilja ha något extra gott då dom kommer hem, så i går blev det fläsk/kyckling-file och klyftpotatis. Ålen provsmakades också.

Idag tog jag servicebil till Växjö, skulle in till den medicinska dagvården och få Monofer, det är järn i droppform. Jag har ju dåligt blodvärde, järnbrist och så var det något med de röda blodkropparna. Dottern dy med pojkvän tjänstgjorde som taxi för hemresan, Tack så mycket!

Det kändes mycket bättre i går efter besöket hos sjukgymnasten. Har inte alls varit så jobbigt att sova i natt, morgonen i dag var också bättre, jag har fortfarande behållning av hennes behandling.

Ikväll har vi knaprat på grillade vildsvins revben, gott!
Känner mig mör i kroppen, så jag ska nog släppa in John Blund, han står och knacka på min dörr!!

2 kommentarer:

  1. Det tar tid att rensa upp och städa ur. Men du är så duktig, och så skönt när det är gjort. Fint får ni på övervåningen med er uppfräschning.
    Sommarhälsning från Anne-Lie

    SvaraRadera
  2. Hallen blir jättefin, med jag vill ha om tapetserat i "bokrummet" och sovrummet också. Bearbetning pågår!

    SvaraRadera