söndag 14 juli 2013

Trött och magknip

Igår var jag så trött och orkeslös, att jag sov hela dagen. Jag var ju tvungen att vara pigg och vaken , då vi var bjudna på kalas hos min syster. Hon fyller 47 år på onsdag.
Det var som vanligt gott och trevligt. Hon hade gjort sommarbiffar, hittat receptet i Året Runt.
Idag är jag fortfarande lika trött, med hemska magknip då o då. Lederna i händerna är mycket ogillande av mig idag. Det är väl en blandning av fibro och crohns som retas med mig. Jag har sovit det mesta hittills idag, men försöker att göra lite småplock.
 Så fin jag var innan ingreppet i torsdags. Mannen tyckte att jag var så söt att han var tvungen att ta kort på mig.
Den första flätan

Jag försöker att lära mig att fläta fiskbens fläta.
Den andra flätan
Det kommer att bli flera försök, så den ska nog bli fin så småningom. Bara min systerdotter släpper till sitt hår, och det brukar hon alltid göra, då jag vill fläta.

SOMMARNÖJE!??!! Mannen har under ett par månader målat på all sin fritid, svågern och svägerskan har också varit här en del.I måndags och tisdags hade de hyrt en lift så de kunde måla alla nockar, vindsfönster och vindskivor. Dvs allt som de inte nådde ifrån stegarna. Farmors hus, garaget, maskinhallen, ladugården och uthusen var det som målades.
Jag är så glad nu när målningen är färdig, så att jag kan umgås med maken under hans semester.

Idag har mannen börjat förbereda att fixa iordning efter vattenskadan. Han var lite ivrig att vi skulle göra lite planerad om möblering på övervåningen, men jag får ju varken lyfta eller anstränga mig, så det får vara någon vecka till, det ä ju ingen panik.

1 kommentar:

  1. Nu blir det nymålat och fint hos er...jag saknar faktiskt att jag inte har något sånt projekt i år, men jag har lite rabatter som ska fixas till, inte ökas ut utan grävas igenom ordentligt och ta bort en massa ovälkommet ogräs.

    Sommarkram från Anne-Lie

    SvaraRadera