söndag 28 juli 2013

Fy, jag spyr galla!

Äppelträdet "Filippa". Jag har tänkt att mäta diametern på trädet, det är nog närmare 8 meter.
Så fin solrosen är, och så fångade jag även en hungrig humla på kortet.
Tur att vi har en fin natur att njuta av.

För jag är så ledsen på mitt liv. Är inte ännu fyllda 45 år, och jag kan inte leva ett normalt liv. Denna veckan har jag haft så fruktansvärt ont i ländryggen, har fått öka på morfinet. Jag försöker att bara hålla mig till det långtidsverkande, men det har inte räckt, utan jag har fått ta det snabbverkande och tablett mot illamående. Följden på de är att jag har legat deckad. Försöker så gott det går att plocka lite. Kul för mannen då jag ligger och inget tyar. Mina fingerleder är inte heller någon hitt, svullna, ömmar och värker. Det är nog bara mina fötter som inte värker. Kroppstemperaturen hoppar som den brukar på sommaren då det är varmt. Från 36,3 hoppar den upp till 38,0. Lika snabbt som den höjs, lika snabbt kan den sänkas till 36,3 igen.

Vilken tur att jag även har min underbara familj, som jag bara älskar.
                      Underbara Elsa ligger i sin korg med några av sina gosedjur.
                                 Fina Lotta sitter och spanar
Utan mina djur och min familj hade jag aldrig stått ut, tillsammans så kan vi njuta av våran underbara natur. Jag hoppas att jag ska kunna följa med ut och fiska kräftor, nu när fisket drar igång.
Har inte tid hos smärtläkaren förrän i september, hoppas att det finns något så han kan hjälpa mig till ett drägligare liv.

2 kommentarer:

 1. Usch och fy att du ska må så uselt. :-(
  Hade ju räckt med hälften... Och här klagar jag, jag mår ju bra i jämförelse. Tur det finns glädjeämnen mitt i eländet i alla fall. Kram!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är lite jobbigt. Men som min bror brukar säga är att jag är lite egoistisk som ruffar åt mig sjuk eländet och behåller det för mig själv.
   Det gäller att fånga upp det goda och njuta! Kram

   Radera