fredag 5 juni 2015

En lugn vecka!

Det är inte bara matte som är trött. Elsa sover så sött hos matte.
I tisdags åkte jag in till dottern i Växjö. Vi gjorde ingenting, utan bara tog det lugnt. Men när jag kom hem hade jag energi.
Har ju länge tänkt att rensa, så jag tömde ekeskåpet bytte papper och plockade i ordning på porslinet.
Så fint det blev.
Mina rosor som jag fick av mannen på vår dag vårdar jag ömt. Några av rosorna har jag skurit bort skaftet och lagt i en skål.
För två veckor sedan hade jag besök av en god vän. Fick rosa fina rosor av henne. 8 av 10 rosor är fortfarande fina, men bladen var fula, så de är också lagda i en blomsterskål.
I onsdags gick jag ner till min vän, alltid trevligt att träffas.
I och med att jag har en lugn vecka, och igår var mannen i Tingsryd och jobbade. Så vad passade bättre än att åka ner till min gamla faster och hälsa på henne. Tyvärr så blir det inte så ofta som jag besöker henne. Glad blev hon, och jag är nöjd med att det äntligen blev av.

Allaredan är det fredag, och äntligen soligt och fint väder. Jag sov länge idag, och sen har jag bara suttit ute och njutit av det härliga vädret.

Visst har det varit en lugn vecka, men ändå jobbig. Att gå hemma 24-7 tar mycket energi. Och får man då elaka påhopp så blir man extra ledsen. Särskilt om påhoppen är falska och obefogade så är det ännu jobbigare .

Önskar er alla en trevlig helg!
Och de som är elaka, hoppas att de får dåligt samvete, för det de ställt till med.

3 kommentarer:

 1. Man känner sig väldigt nöjd med sig själv när man äntligen tar tag i saker som varit planerade länge. Jag fattar inte varför en del människor lägger sin enregi på att såra andra. Har de inget bättre för sig? Kram och ha en fin Nationaldag.

  SvaraRadera
 2. Så trevligt att 'gå på stan' med dotter, man behöver inte göra något utan 'bara vara'. Jag och Maria gjorde så i torsdags, mkt trevlig dag.
  Att du sen hade energi och fixa och dona i skåpet blev ju extra bra och fint där. Visst kände du dig nöjd sen, eller hur ?
  Blir man trött, gör som lilla Elsa, *fniss*
  Fantastiskt att rosorna håller ännu, ja han gav dem till dig av kärlek.

  Försök att 'skita i påhopparna', (lätt att säg) men det är enda sättet att få lugnt i sin egna hjärna. En del har inget samvete alls och dem är det faktiskt synd om, ja konstigt nog. Jo för ingen tycker om dem och det vet de nog innerst inne.
  Så fram ett stort leende och räck ut tungan till dem, blää där fick ni !

  Sköt om dig, kram/ Eva

  SvaraRadera
 3. En liten hälsning till dig! Hoppas allt är bra. Jag försöker läsa ikapp lite bland mina bloggvänner och det kan bli lite mycket att läsa. Är inte ute på datorn så ofta och det har varit så mycket annat denna vår.
  Så fin bild du har i din header!
  Må så gott och kram / Inga

  SvaraRadera