måndag 15 juni 2015

En lugn helg, trodde vi ja!

Vi hade inte planerat något inför den gångna helgen.
Men så undrade dottern den yngre om vi var hemma på söndagen, och om vi ville bjuda på lunch. Klart att vi ville.
Sen ringer dottern den äldre och undrar om de får låna Volvon nu denna veckan. Klart att de får det. Så då undrade jag om de också skulle komma hem på söndags lunch, då de ändå skulle hämta bilen.

Fredagen bjöd på fint väder, så jag och mannen satt ute och grillade, njöt av det härliga vädret. Avslutade kvällen med räkor i den fina kvällssolen.

Jag hade planerat grillmat även till lördagskvällen. Och så får jag ett sms, och en förfrågan om vi är hemma på kvällen och vill bjuda på lite mat. Svärsonen skulle ut och fiska här uppe i skogen, så då passade dottern och Signe på att komma hem till oss. Signe sov över här, hon sover alltid på mitt huvud. Alltid kul med besök, och nattgäster.

Svärsönerna håller på med jägarexamen, de skulle iväg och skjuta i går fm, så då kom tjejerna hem redan innan vi hade ätit frukost.
Vi sköt också prick, och gissa vem som vann med luftgeväret, jo det gjorde jag.

Vilken kvalitets helg, dottern dä var ju hemma lördagskvällen, sen var ju tjejerna hemma hela dagen igår, killarna kom innan lunch, och de stannade till kvällen allihopa.

Hahaha, vilken herrans tur att vi har en volvo som vi kan låna ut till våra saab ägande ungdomar, då de ska ha saaben på reparation. hihihi


2 kommentarer:

  1. Volvo är en bil att lita på. Vilken härlig helg du haft med besök av barn med respektive. Jag har ju som tur är min äldsta dotter med familj ganska nära. Kram

    SvaraRadera
  2. Volvo och Saab var svenska bilar, nu är det bara ett namn. Men visst är bilarna toppen kvalité.
    Vad kul med en 'hejfadderittan' helg, hi hi . . .
    Kram/ Eva

    SvaraRadera