fredag 11 april 2014

Alltid trevligt med besök!

I tisdags var jag hos dottern, Och jag hade ju som vanligt tid hos sjukgymnasten. Sjukgymnasten börjar med att sticka mig i axelmusklerna, innan jag får den vanliga akupunkturen  i örat, ländryggen och foten. Nytt för denna gången var att hon stack i skinkmusklerna också, herre jissus vilka stötar det går igenom kroppen. Det var jobbigt resten av dagen, men nu känns det skönt. Och istället för 60 min var jag hos henne 90 minuter, hum.. fick hon någon lunch den dagen? har lite, men bara lite dåligt samvete.
Jag har i princip alltid en mamma-dotter-dag då jag har sjukgymnasten i Växjö.
I onsdags hade jag besök av en vän ifrån gymnasiet, alltid trevligt att träffa "lilla Catta". Med sig hade hon tulpanerna här ovan, och så vet ju hon min favoritblomma, fick även denna fina orkidé.
Hon kom så vi hann med både lunch, fika och en massa prat.
Kan undra hur det är med dessa zoner? om jag kan ta en bil till henne en vacker dag, men om det regnar så kan det ju även då vara trevligt att träffas.
Igår tog jag en bil ner till mamma och hennes E. Vi tog oss en fika stund, innan jag gick till tandläkaren. Tandläkaren har ju påbörjat sitt jobb med en rotfyllning. Nu har han rensat alla kanaler, så i augusti blir det rotfyllning och en krona.
Mamma var med mig och handlade innan dom körde hem mig.
Jag har varit kattvakt, inget betungande alls, men kattägarna uppskattar att jag släpper ut och in "Lille Roffe" och ger han mat, givetvis så kelar vi också en del. Så i söndags kom mor i huset in till oss med dessa fina tulpaner. Tack E och H!

Idag är det fredag. Med andra ord så är det stickcafé. Men det har varit en intensiv fast rolig vecka. Så jag sov länge, kände att jag inte orkade ner till sticket. Och eftersom det alltid är dålig uppslutning på fredagar så sa jag till att de kunde komma hem till mig, det var ju bara A och L idag. Vi hade som vanligt trevligt! Tack för idag!
Jag håller på att sticka på mina strumpor, som vanligt. Är nu på mitt nionde par strumpor.
Önskar er alla en trevlig helg!

3 kommentarer:

 1. Hur är det där med ackupunktur?
  Jag har MS, Fibromyalgi plus artroser. Har funderat på att börja med Ackupunkturbehandling.
  är lite rädd hur det kommer att kännas. Men man skulle kanske pröva.
  Här hos mig i Uppsala är det grått och kallt väder i dag.
  Margit(maxelonia)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej! Jag kan bara säga som så att hade jag inte varit hjälpt med akupunktur så hade jag inte fortsatt. Under mina 14 år som sjuk har jag ju genomgått en del. Under mina första sjukdoms år så svarade jag inte på akupunktur, då fick jag i nacken. Nu har mina sjukdomsdiagnoser bara ökat, likaså besöken hos sjukgymnasterna. Jag har effekt av akupunkturerna som smärtlindring, tyvärr så kommer jag aldrig att bli friskare. Men jag är glad så länge jag har båda mina sjukgymnaster.
   Vi har också grått och kallt med regn hos oss.
   Hoppas du får en bra helg! Kram

   Radera
 2. SÅ fina blommor du fått. De kan du njuta av hela helgen!

  SvaraRadera