lördag 22 mars 2014

Varför får jag inte vara glad??

Tyvärr så blev det ingen skidsemester för oss i år, så dottern och pysen åkte med hans familj till Trysil. Kul för dom som kom iväg, och jag hade inte åkt med heller om vi hade planerat en.
De åkte hem idag. Och så ringer dottern och säger att de kommer hem till oss i morgon, och undrar om det blir något gott till middag, och det blir det ju för dom kommer hem!
I eftermiddag var jag på tuppewareparty hos L-B, trevligt och gott fika.
Så jag kände att jag haft en bra dag, trodde jag ja......
Mannen sa härromdan att vi kunde äta lite lättare på kvällen , så eftersom jag var på party och vi åt potatis och torsk till lunch planerade jag ägg o räk macka, kräftor och räkor till kvällen. Redan då jag höll på med maten kände jag att magen inte var okej. Jag hade svårt att äta. Var på toan precis innan vi åt, fick gå ifrån matbordet, då maten var uppäten var det dax igen, och åter igen en stund därefter. Och jag åt bara min macka, och inte det andra. På 50 min var jag fyra gånger på toan.
Vad jag blir trött på detta. Det är så äckligt. och så får jag se vad jag ätit.
Då vi ätit färdigt skickade jag ut mannen med Elsa så jag kunde gråta en stund i min ensamhet.

SKIT PRAT! Det är ingen hit att se vad som kommer ut. Hela medicin tabletter, nudlar, köttbullebitar, sallad, ägg, räkor, dill, tomat, paprika, och detta är bara några saker som jag kommer på just nu.
VAD HAR JAG GJORT FÖR ONT??

4 kommentarer:

 1. Vad ska man säga. Jag lider med dig...
  Kram!

  SvaraRadera
 2. TACK för att ni finns, vid min sida!
  Kramar

  SvaraRadera
 3. Livet är märkligt, en del får all 'skit' en del får inget.
  Du har inte gjort något ont, det är bara livet som strular för dig och faktiskt för många . . . . . fler än man kan tro. Ändå måste man försöka 'hålla huvudet' uppe, om inte för sig själv så faktiskt för sin familj, ja konstigt nog måste man också tvingas göra detta för deras skull. För även om din familj vet hur du har det, så VET de inte det på riktigt, ingen kan känna någons smärta, ingen kan hjälpa dig, bara du själv. Då menar jag inte mediciner m.m. utan själva DU.
  Livet är ingen dans på rosor för någon, var glad att du har en underbar familj och att ni älskar varann. Det finns många ensamma sjuka människor i världen.

  Ha en fin vårfrudag/ Eva

  SvaraRadera