måndag 3 mars 2014

Mina fina strumpor!

Igår ringde dottern och väckte mig, så trött jag var. Men jag lyckades att pallra mig upp. Pysen har åkt till Spanien på en golfresa, så dottern kom hem på lunch, och stannade så hon åt kvällsmat med oss.
Det blev pastapenne med gulaschgryta till lunch och kycklingwok med nudlar till kvällsmat. En mysig mamma-dotter-dag, då vi går och småstampar tillsammans, laga mat, duka, diska, ut på promenad, emellan åt så hamnar vi i soffan, dottern somnade och jag stickade, och nedrans vad det krabbade för mig.
 Tillslut så slutade det att tetas för mig, och mina strumpor blev färdiga. Det femte strumpparet blev mina, bara mina! Förra veckan då jag var på röntgen började jag sticka den sjätte paret strumpor. De ska också bli mina, har jag tänkt. 

Idag vaknade jag inte förrän klockan var över 9,00. Mådde illa, lustig i magen, huvudvärk, synrubbningar, allmänt pisskass. 
Stannade hemma ifrån stickcafe´t. För att se hur jag mådde så bakade jag hallonmuffins, jag skulle ha fika med mig på dagens målarkurs. Men jag kände att jag inte skulle kunna sitta och måla med synrubbningarna.
Nedrans vad jag missar idag :(
Men om jag tänker efter så har jag inte varit okej i magen sen jag gjorde MR av tunntarmen. Det har varit extra flöde. Har ju varit tvungen att gå till toaletten efter 30-60 minuter näst hela tiden. Fast idag var det lite värre. 20 min efter frukosten idag var påsen full, då jag tömde den såg jag lite vad frukosten innehöll, stekt ägg, inte bara tomatskal och tomatkärnor utan självaste tomatköttet. Extra flöde och snabb passage. 

Idag har Elsa förstått att matte inte mår bra, för hon har inte velat gå några längre sträckor, utan snabbt velat gå hem.
Å mattes älskade Elsa <3

1 kommentar:

  1. Hundar är så kloka!
    Hoppas att du mår bättre snart!
    Kram!

    SvaraRadera