tisdag 11 mars 2014

Våren är här!

Det är nästan för bra för att vara sant! Igår, måndagen den 10 mars hade vi + 15 grader i skuggan. jag är bara rädd för att det blir ett bakslag så det som har grönskat fryser bort.
Dottern dä är inte riktigt nöjd, då hon fått ont av sig allergi. Hon har annars inte känt av allergin efter det att hon hade cancer och fick cellgift.
Elsa däremot njuter.
 Jag orkade inte gå på stickcafet igår. Nej, jag vill ju orka med målarkursen. Vi har målat på porslin, nu har vi som vill även börjat måla på glas. Himla kul! Jag har påbörjat 6 vinglas, men har även köpt en liten saftkanna och en liten vinkaraff. Kanske att det blir något mera, varför inte ljus macheter.
Mannen har inte haft tid att gräva i landet, helgerna tillbringar han i skogen med röjsåg eller motorsåg. Men igår kväll var vi ute i trädgården så nu är det grävt.
 Idag har smärtläkaren ringt. Som vanligt så går vi igenom hur jag mår, och diskutera lite mediciner. Tyvärr så har en medicin som jag haft utgått, så nu ska vi försöka hitta en annan tablett som jag mår bra av.  Han är lugnet själv. Jag är så tacksam att jag har så bra läkare, har förtroende för dom allihopa.5 kommentarer:

 1. Det blir säkert bakslag på det här vädret. Bäst att njuta så länge det varar. Min dotter känner också av att det är pollen ute. Trist.

  SvaraRadera
 2. Ja våren är här, just nu, den kommer och den går precis som den alltid har gjort.En del är glada för våren och en del mindre glada på grund av den förbaskade pollen. Men man får ta en dag i taget och vara glad för det man får. Det kunde vara värre, så är det med sjukdomar också.
  Jag jobbar i vården så man har sett och hört mycket, ingen har lovar att livet ska vara lätt. Så man får göra så gott man kan i den situationen man är i, jag brukar säga till många som mår dåligt och till mig själv när inte alla dar är lika pigga, att vi har ju tak över huvud, mat för varje dag, att inte behöva frysa, att ha ett liv, även om det kan medföra stort lidande. Se hur övriga världen ser ut, man får vara tacksam att Sverige är vårat land. Visst får man bli 'topp tunnor' rasande på sin sjukdom, men man är sällan ensam om den.
  Jag ser att du har en söt liten valp, så gott att få ha en sådan going att krama och gosa med.
  Sköt om dig/ Eva

  SvaraRadera
 3. Underbara våren. Tycker jag, som slipper allergin...
  Vad bra att du har en bra läkare!
  Lycka till med den nya medicinen.
  Kram!

  SvaraRadera
 4. Hejsan Lisa. Jag kom in på din sida pga. att samma telefonbolag ringde till mig. Bra sida du har & en underbar uggla din dotter har. Med vänlig hälsning Lisbeth

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej! Kan undra om du hade samma oförskämda telekille som jag hade. Jag har en Uggel-tokig dotter.
   Trevlig helg! Och tack för titten, välkommen åter//Kram

   Radera