torsdag 13 december 2012

Luciadagen 2012

Livet går sin gilla gång.
Efter flera dansanta nätter och GöraIngentingDagar, så var jag på stickcafét Migori igår kväll.
Och idag har jag åter varit på Café Mirogi. Det är trevligt och kravlöst. Hon jag jobbar med känner jag sen innan, en trevlig, lättsam kvinna.
Idag har jag även fått hem min bil.
 Den är som ny, ja iallafall så har jag fått ny styrled, fälg, framskärm, framdörr, och listen på bakdörren. Och bakdörren fick jag ny-lackerad. Med andra ord så var det ingen liten smäll.
Igår var jag även hos min sjukgymnast. Det var mycket välbehövligt. Går inte att lura henne. Hon tröstade mig med att förhoppningsvis så försvinner värken efter krocken inom 6-8 veckor. I värsta fall så är det behållen vara. Med all min smärt problematik är jag ju ganska så klen och muskel lös, med andra ord mycket känslig. Det är bara att göra det bästa utav situationen.
Idag är det Lucia-dagen, tänkte att jag och mannen skulle ha lite Lucia-mys. Så det får bli lövbiff och pommes med någon god valfri dricka.

1 kommentar:

  1. Hej! Hittade din blogg och läste ngn stans att du opererat din nacke... Jag blev skadad i min nacke för 1 1/2 år sen och har otroliga problem med värk, doningar, utstrålningar och migrän som bara eskalerar. Har ett konstaterat diskbråck och har en kraftig överrörlighet vilket var roligt bär jag var ung och utövade tävlingsgymnastik... Har genomgått en operation i ländryggen sedan tidigare pga en tumör inne i ryggraden. Skulle vara intressant att höra från någon som själv är opererad i nacken hur du mår, vad det innebär rent praktiskt m.m Förstår om du inte är sugen på att berätta för en total främling, men det skulle betyda mycket för mig med information från en opererad och inte bara från sjukvårdspersonalen!

    SvaraRadera