tisdag 4 december 2012

Ingen dålig smäll!

I går skulle min man köra bilen till verkstaden, trodde han ja.
Han körde, men vände om nästan direkt. Och ringde bärgningsbilen istället.
Att jag kunde köra hem bilen var nog att det var så mycket snö, och så halt. Det var nog rena rama stolleprovet att köra hem bilen, vi skulle nog ha låtit den stå kvar i Tingsryd. Igår var stora vägen fri från snö och halka. Så då gick det inte alls att köra bilen.
Själv så lånade jag farmors bil och körde till vårdcentralen, för mera ont har jag så det måste ju dokumenteras.'Jag blev vidare skickad till röntgen.
Idag har mannen pratat med verkstaden.
Styrleden, framskärmen, förardörren och bakdörren har fått sig en smäll.
Inte lustigt att jag har så ont i kroppen, värken blir bara värre.
Jag har varit hos sjukgymnasten idag, och hon kände hur jädra spänd jag var i axlarna. Ländryggen värker det bara mera i, vänstra armen sover så gott. Högraskuldran/axlen värker så jg hade svårt att köra bil idag. Jädra skit, säger jag bara!
Det tar ca två veckor innan vi får hem bilen igen. Men jag får låna farmors, hon kör ju ändå inte bil.

2 kommentarer:

  1. Vilken otur du hade med bilen. Och så jobbigt att du ska få ännu mer värk i din kropp efter smällen. Det räckte gott och väl med det du hade innan. (Jag kommenterade ditt förra inlägg, men det försvann tydligen)

    SvaraRadera
  2. Men det är väl attan att du skulle råka ut för det här! Hoppas du inte fått någon skada av smällen utan att det "bara" är spänning efter bilkörningen.

    SvaraRadera