onsdag 14 december 2011

Mina tänder!

Nu var det dax igen.... Nu har tandvärken börjat.
Med mina sjukdomar och alla mina mediciner så tar mina tänder stryk.
Det hjälper inte hur god tandvård jag än har, så far dom illa.
En tand som jag haft problem med i flera år, är nu ingen mening att ens försöka att fixa. Tandläkaren tycker inte att jag ska lägga en massa pengar på den. Och nu har den börjat värka lite då och då. Så om två veckor ska jag dra ut den. En annan tand som brukar ha ilningar har också börjat spöka med mig. Så tandläkaren lackade den tanden, den brukar sen hålla sig i ca 10 månader.
Jag är annars väldig noga med tänderna. Borstar regelbundet, på kvällarna med eltandborste. Använder tandtråd och sköljer med flour. Och ändå har jag nästan alltid tandköttsinflammation och munsår.Tandläkaren brukar säga till mig att det är tur att jag sköter tänderna som jag gör, annars så hade dom nog rasat.

Jag har ju beklagat mig en del för hur jag mår, med min sjukt trötthet. Jag har kommit på en fördel med min otroliga trötthet. Jag somnar om mycket lättare om nätterna när jag vaknar och känner värken. Jag har tom börjar sova lite längre på morgonen, trots värken. Och det är skönt, för värken har inte alls blivit bättre.

Funderade på om jag skulle ta lite glögg tillsammans med min man ikväll, men jag tog två alvedon  så då går det inte med glögg. Jädra huvud.
Nej nu ska jag trilla i snarkelådan. Imorgon blir det först röntgen, nervrotsblockard av ländryggen. Därefter blir det lite shopping innan jag åker vidare till Gemla, till en gammal klasskompis till mig, det är ca 20 år sedan jag var hos henne, ska bli kul att träffas igen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar