fredag 4 december 2015

Tack för fina blommor!

Det blir inte sådär jättebra bilder med mobilen, då jag tar emot ett fönster och både stjärna och vanliga ljus är tända. Men så ser den nu ut i mitt ena köksfönster. Och frun är nöjd!
I onsdags kväll fick jag ett snabbesök. Det var min målarfröken som kom med en bukett rosor ifrån henne och hennes döttrar. Å vad glad jag blev.
Det är ju alltid kul med besök, särskilt om man går hemma 24/7. Igår satt jag för ovanligheternas skull och stickade, då det ringde på dörren. Det var min härliga, goa vän Anita som kom på besök. Hon hade med sig en amaryllis, tänk vad den ska blomma fint. Jag blev så glad, både över besöket och över blomman. 
Jag har fått lära mig att man inte ska stryka på virkade dukar, utan man ska nåla upp dom. Jag har en frigolitplatta som jag nålar på. Nu då Sofie lagt på sina juldukar så fick jag hem hennes vanliga dukar. Lika bra att börja tvätta och nåla.

Ha en trevlig andra adventshelg! Och tack för fina blommor!


4 kommentarer:

 1. Virkade dukar blir helt klart mycket vackrare om man nålar upp dem.....men så tålamodsprövande det är. Fina blommor, så jag förstår att du blev glad. Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det går bra om jag tar några dukar åt gången, och de måste ju också få plats på frigoliten.

   Radera
 2. Hej Lisa! Jag bloggar inte så ofta nu - är mest ute på mitt instagram som jag tycker är enklare. Har du instagram?
  Tack för tipset om dukarna - säger jag som alltid har strukit dom. Nu ska jag göra som du i fortsättningen.
  Må så gott och kram till dig!
  Inga

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är skillnad på dukarna då man stärker och nålar upp dom.
   Ja jag har också instagram, där setet jag lisaibyn .

   Radera