tisdag 14 juli 2015

Semestern borde ha börjat!

Igår var det åter måndag, och då brukar jag gå ner till skickacafe´t. Lite småtrevligt.
Därefter så tänkte jag att det var nog lika bra att plocka av resten av vinbären, sagt och gjort. Och det går ju fort att både plocka av bären och koka gelen. Det blev fyra satser med gelé i söndags, och fyra satser i går. Gott att ha i matkällaren. Ungdomarna brukar komma hem och hämta också.

Igår kväll var det allsång i Växjö. Jag har i flera år velat åka dit, men det har stannat vid tanken.
Vännen M och hennes familj skulle in i går, och till min glädje fick jag förfrågan om jag ville följa med. Jag svarade ja utan betänketid. Molly Sanden, Moa Lignell och Jan Johansen var artisterna.
Ett stort Tack till Vännen M för en mycket trevlig kväll på Allsång i Linnéparken i Växjö.
Ivåras fick jag besök av bloggvännen Eva och hennes Rolf. Jag fick då denna fina Gerbera, Tänk att den står så fint fortfarande. Jag har ju lite svårt att klara vanliga krukväxter. Den såg lite hängig ut, så jag satte ut den i uterummet. Och här ute har den repat sig, och blommar åter så fint.

Mannen skulle ha börjat sin semester i går, men han har så mycket på jobbet att han jobbade. Så idag börjar han sin semester. Två fulla bilsläp med skräp har han kört till tippen. Typiskt semester-göra.
Och jag har varit hos sjukgymnasten. Välbehövligt.
Jag brukar inte gnälla att mannen jobbar. Och jag gör det inte idag heller. Fast för mannen måste det vara lite trist att ha semester, och något strular på jobbet, så han har suttit både vid datorn och telefonen. Nå väl, vi har ju inget speciellt för oss.
Vi funderade på att åka till Öland, men eftersom det regnar där så stannar vi hemma. 

Må väl! Och njut av det goda!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar