tisdag 21 juli 2015

Mini semester!

Igår var vi bortbjudna. Svägerskan och svågern har en sommarstuga utanför Liatorp. Och då vi skulle dit tyckte jag att vi skulle ta en runda på IKEA i Älmhult.  Ringde till mamma i går på fm och tingade hundvakt, sen körde vi.
Stefan och Björn tog en tur ut på sjön Möckeln, Under tiden tog Yvonne och jag en promenad, därefter smakade vi på lite Rosévin, och det smakade bra.
Stefan och Björn gav sig ut på sjön idag igen för att åter prova på fiskelyckan, men även idag simmade fiskarna fritt. Tur tyckte herrarna, då de slapp att rensa fisk.
Tack Yvonne och Björn, det var mycket trevligt med både god mat, dryck och sovplats.
Tyvärr så regnade det idag, så efter frukosten begav vi oss in till Älmhult, och IKEA. Man hittar alltid lite småplock där. På vägen hem, då vi passerade Urshult, stannade vi till på Ljushuset.
Behövde vi verkligen köpa mera ljus, undrade mannen min, eftersom vi köpte ljus på IKEA. Jo det behövde vi. Vill ju inte bli utan ljus.
Tillbaka till Tingsryd, och hämta Elsa. Hon blev överlycklig då vi kom, sen sprang hon och gömde sig under mammas och Ernos sängar. Väl hemma igen så har hon fortsatt att sura.
Trött, tröttare, tröttast är mor Lisa, inte blev jag piggare efter att ha sovit i nästan två timmar, efter det att vi kom hem.
Puss o Kram, God Natt!

2 kommentarer:

  1. Det är jobbigt att gå på IKEA så det är inte konstigt du är trött. Jag tycker man bara går och går och går där. Och överallt hittar man saker som är absolut nödvändiga att köpa med hem. Kram

    SvaraRadera
  2. Det finns så många fina ljus på Ljushuset. Brukar vara svårt att välja vilka man ska köpa.
    Kram!

    SvaraRadera