söndag 27 oktober 2013

Över min döda kropp!

I tisdags kl 9.45 hade jag tid för koloskopi,det tog ca en timme, och efter ytligare en tinne fick jag llämna clv.
Redan då hade jag ont i magen, trodde att jag var hungrig.
Dottern och jag gick en runda med Elsa, men då vi kom tillbaka hade jag så ont att jag la mig, kunde inte äta.
15,15 ringer jag maken, han får köra mig och dotteern till akuten
det var fullt, så jag fick ligga i korridoren, ända tills jag kräktes, då kom jag in i ett undersökningsrum. då jag tredje gången sa till om smärtlindring gav jag sköterskan info om att jag tog mina eegna piller. Då läkaren varit inne hos mig kommer sköteerskan och ta en temp,39 grader, oj vad jag snabbt blev flyttad till akut vårds avdelningens övervakningsrum.
Efter röntgen kom läkaren och berättde att jag skulle till op så fort det blev ledigt på op. och att till 50% skulle de bli tvugna att sätta stomi. Över min döda kropp!
Under koloskopin skadades min mycket inflamerande tjocktarm, och under opeerationen visade det sig att nu har crohns flyttat in och tagit över även tunntarmen. fruktansvärt tycker jag ;/
Sitter och skriveer på mobilen, vilket är bökigt.  
Jag får fortsätta att skriva vid ett annat tillfälle, ni får ha een fortsatt trevlig söndag. Min dag/ vecka kunde varit bättre. och så är det dålig service på hotell clv!
m.r.

4 kommentarer:

  1. En bamsekram till dig och jag hoppas på snar bättring.

    SvaraRadera
  2. Önskar så att jag kunde göra något för att underlätta för dig. Du finns i mina tankar. Kram <3 Jenni

    SvaraRadera
  3. Åh, kära Lisa... Hoppas så att du har oddsen på din sida och slipper stomin. Men om det skulle bli stomi, slipper du en del av besvären du har nu då? En kollegas man har fått stomi efter att haft problem i många år och han mår bättre nu än han gjort på mycket länge.

    SvaraRadera