måndag 21 oktober 2013

Händelserik helg!

I torsdags kväll kom dottern dy hem, så mysigt när någon kommer hem till oss. På fredagskvällen kom pojkvännen för att hämta henne.
Innan de körde tillbaka till Växjö åt vi raclett, de ville ha det.
Och på lördags förmiddagen kom dotter dä och hennes pojkvän hem. De stannade hemma tills igår kväll. Vi skulle äta hämtpizza igår kväll, så de stannade och åt med oss.
Min svägerska och jag stöpte ljus på eftermiddagen, kul tycker jag. Så jag hade inte tid att packa älgköttet utan det fick mannen och dottern packa.

Båda tjejerna har bakat då de var hemma, den yngre bakade kringlor, och den äldre bakade bröd. Det är ju så gott med kringlor och hembakat bröd.

Vi har haft fullt upp de sista dagarna, som jag skrev i tidigare inlägg så var det ljusstöpning i fredags, med mamma och min syster, igår med svägerskan. Ungdomarna har varit hemma. Signe-bus-hund kom i fredags morgon, och åkte hem igår.

Dottern och pojken hade räkor, vin, ost och kex med sig hit till lördagskvällen. Smarrigt!
Trött och värkabruten efterhelgens begivenheter, men så kul jag har haft sen i torsdags så kan jag nog hantera och förstå den djävulska värken, men jag hatat den.
Fy, vad jag tycker synd om mig, jag håller nu på att dricka "havsdynga", dvs laxabon, ska dricka 4 liter på 4 timmar. Jag ska göra en koloskopi i morgon ;,(

3 kommentarer: