onsdag 31 oktober 2012

Sicken katt!

Inte är djur dumma inte.
Igår kväll satt jag och tittade på TV´n. Lotta kommer in till, vilket hon inte brukar. Hoppar upp i mitt knä, vidare upp och lägger sig på axlarna, runt min nacke. Så skönt. Hon brydde sig inte att Elsa hoppade upp i mitt knä.
Senare på kvällen då jag skulle trilla i snarkelådan, hade redan Lotta lagt sig, inte vid min fotända som hon brukar, utan längst upp vid huvudändan. Då jag lagt mig flyttade hon ner en bit så hon låg på mitt halva huvud med tassen runt min hals. Där låg hon och spann och småkloade. Så avslappnande och även smärtlindring. 
Hade någon sagt till mig för 5 år sedan att jag skulle ha en katt eller hund i min säng så hade jag svarat ALDRIG!

Men idag sjönk hon i värde.!
När jag och mannen packat älgkalvsköttet, och han skulle gå till sina föräldrar med soppbenen, släppte jag in Lotta, såg att det hängde något i munnen på henne, hon hade en mus i munnen. Jag hindrade henne att springa upp, men hon var snabbt inne i vardagsrummet, snabb i vändningen var även jag, fick åt mig en bajspåse där musen hamnade i.  Nedrans katt!
Hon får nog inte ligga i min säng i natt....

Oroad i onödan har jag också varit. Men skönt är att sjukvården tar oron på allvar. Ringde till CLV igår, och fick komma dit idag. Jag fick inte den läkaren jag haft innan för sköterskan tyckte att jag skulle ha en akuttid. Läkaren förstod också min oro, men lugnade mig. Ska tillbaka till läkaren till våren.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar