torsdag 18 oktober 2012

Jag gör så gott jag kan!

Jag och fyra tjejer till har symöte ihop, jag kaller oss för "tjejligan". Vi är alla aktiva med vårt handarbete. Jag har nu virkat denna lila duk. Den blev inte sådär jättebra, men jag kan ju ha den på tvättstället uppe på toaletten. Ska jag ge mig på en sådan duk till så ska jag ändra på mönstret.
 Jag är inte alls duktig på att virka fint, men jag gör ju mitt bästa.
Även på porslinsmålningskursen gör jag mitt bästa. jag är nu färdig med dessa tomtar. Och jag är mycket nöjd med dem.

Den sista tiden har det varit jobbigt i mitt liv, dels med värken, och sen med mina tankar och funderingar. Inte blir det bättre av att jag ibland känner mig som ett slagplank.
Igår var jag på Arbetsförmedlingen, för att gå igenom utvärderingen efter min aktivitetsbaserande kartläggning, som det så fint heter. Var nervös och orolig inför detta möte.
Men både sjukgymnasten och arbetsterapeuten är super goa.
Jag läste igenom "Redovisning av specialinsats" , hade möjligheten att påpeka om något vore fel. Men de har skrivit bra. Bla. att jag är motiverad inför nya uppgifter och nya situationer. Att jag har initiavförmåga, självständig till att lösa uppgifter, samt min sociala kompetens.
De har även skrivit att under kartläggningen så arbetade jag självständigt, tog egna intiativ, var motiverad till deltagandet, hade god kroppskännedom. Att jag deltog socialt i gruppen på ett aktivt, balanserat sätt.

Jag var ganska så nöjd då jag körde hem ifrån Växjö i går.
Idag har jag åter varit i Växjö. Denna gången för att röntga min nacke. De tog 6 bilder, så nu får jag vänta tre veckor på att få reda på om det kanske finns en möjlighet att bli av med lite värk i nacken.

Ha en fortsatt trevlig dag, mina vänner!

2 kommentarer:

  1. Jag tycker din lila duk är jättefin, och likaså tomtarna. Du är flitig.
    Väntan på röntgenbilder kan vara jobbigt.

    SvaraRadera
  2. hade jag klarat av att virka en sådan fin duk hade jag varit jätteglad! :-) Jag håller mig till mormorsrutor istället.
    vad händer nu med Af?

    SvaraRadera