fredag 3 augusti 2012

Semestertripp!

I onsdags var vi först i Växjö, och hjälpte Dottern DY med flytten. Jag kan inte göra så mycket, men diska kan jag så händerna i baljan tills allt var diskat. De andra hjälptes åt att få ihop och få möblerna på plats.
I bilen hem började mannen prata om att skulle åka till min bror redan samma kväll. Jag drog på det hela lite, men han bryr sig, och insåg att jag skulle inte orka med resan först upp till Månsarp, och vidare till Gränna-Visingsö. Sagt och gjort, ringer till broder, visst är vi välkomna! Tack! Hem, packa, klippa gräset, äta därefter gick bilen mot Jönköping. När vi kom fram fick vi lite grillat, umgicks och hade trevligt
I går morgon klockan 9.20 körde vi från Månsarp mot Gränna. Färjan klockan 11.00 kom vi med ut till Visingsö.
 Här står min bror, svägerska, jag, Elsa och min man.
Vi hade bilen med oss ut, körde runt hela ön.Min svägerska hade velat åka Remmalagen, men hon blev nedröstad av oss andra. Vi gick upp i kyrktornet på Kumlabykyrka... PHhuuu, det var en pers. När vi väl var nere skulle vi pausa lite. Och då kommer vår dotter DÄ´s dubbelgångare. Herrejissus så lika..... Samma leende, smile, frisyr, hårfärg (okej, dottern har tonat sig mörk), helt otroligt. Det enda jag vet om tjejen är att hon kommer ifrån Linköping. jag frågade om jag fick ta kort på henne, och det ficka jag.
                   Vi var och kollade på den stora silver-granen. Ganska så stor!
 .                                                 Svägerskan, jag och min bror.
                                   svägerskan, mannen och brodern min.
Vi åt lunch på Visingsö Värdshuset, vilken supergod mat!
Efter våran tripp körde vi till en park bortanför Rosenlundsbadet i Jönköping. Jag kommer inte ihåg vad parken heter, men det var massors-massor med rosor, så namnet var typ något åt rosenhållet.
Min bror och svägerska tyckte sen att vi skulle stanna en natt till, vilket vi gjorde. Trevligt att träffa dom när det väl blir av. Vi körde inte hem förrän idag efter vi ätit lunch.
Det var en mycket trevlig tripp. Men tills nästa semester för min man så ska han INTE få ha sin telefon med sig. Bara för att han är chef på jobbet så tycker jag att när det är semester så ska han vara ledig, utan en massa jobbsamtal.
På hemvägen idag skulle vi ha stannat hos mamma på Hotel CLV, men jag orkade inte. och så visste jag att dottern DÄ med sambo och söstra mi varit och hälsat på henne i dag.Inte alls kul att hon fortfarande är dålig och inte får komma hem. Krya på dig, kära mamma!!

1 kommentar: