torsdag 9 augusti 2012

Å vilken härlig dag!

Mannen steg upp vid 5.00 idag, för att vittja kräftburarna. Jag var vaken innan hans klocka ringde, men hade så ont att jag dansade runt i sängen. Magen värkte, tummarna håller nog på att gå av, och sen all den vanliga värken som bara alltid finns.
Satte på ljudboken för att kunna varva ner och slappna av, men det var inte lätt.
När mannen kom från sjön, gick jag ner och åt frukost tillsammans med honom och Elsa, sen sov Elsa och jag vidare till 8.30. Skönt.
Jag tampas med inrättningarna, i går skickade jag iväg ett brev till omprövningsenheten, där jag överklagar Förvaltningsrättens beslut. I dag fick jag brev ifrån högsta förvaltnings domstolen, dom ger inte prövningstillstånd.
Upptäckte idag att våran lingonsylt nästan är slut, så jag knatade upp på vinden, har lingonbär där i frysboxen. Och där sket sig min nacke totalt. Att jag inte ens ska klara av att öppna vindsluckan, utan att nacken "går av" Får se om bären blir kokta idag eller i morgon.
I dag skulle jag ha fullt upp med att göra ingenting, tyvärr så blev det inte så.
Elsa ville busa med Signe! Och så har jag städat skoskåpet, en skohylla med dotterns skor hamnade i hennes garderob, sen slängde jag flera par slitna skor som var mina och mannens. Varför sparar vi på gamla slitna skor som vi ändå aldrig använder?
Har kommit in i en period nu då jag vill slänga och städa ur mycket. Går ju bra att ta ett skåp i taget. Tog halva mannens garderob härom dagen, skulle behövt ta hela, men det kan vi göra en annan dag. Behöver ta min också.
Tyvärr så är det inte så lätt när jag inte orkar =0(

1 kommentar:

  1. Är nog något med hösten det där med att röja. Jag märker att jag plockar, slänger och sorterar lite här och var också. Badrummet är nästa projekt. Finns mycket onödigt i skåpen där.
    Nu väntar jag på samtal om att valparna kommit. Borde vara dags när som helst! Hoppas det blir en liten hanne till mig...

    SvaraRadera