tisdag 10 maj 2011

Vår underbara sjukvård!

Vår dotter, den yngre har problem med sin axel. Den hoppade ur led 3 gånger, så för ca ett årsedan  blev hon opererad.Nu i vår, under en knapp månad hoppade den ur fyra gånger. Vi var då på besök hos operationsläkaren i Ljungby. Han skulle skriva remiss till magnetröntgen.
Vi har väntat och väntat på en kallelse.
Idag ringde jag röntgen för att verkligen kolla så dom har remissen. Nej det fanns ingen.

Ringde till Kirurgen i Ljungby, för att kolla efter remissen.
Sköterskan läste i journalen, och sa- Jo remissen är skriven, men vänta lite, nej varför är den inte skriven? Det här måste jag genast kolla upp.

Varför är vi så snälla och inte kolla upp genast att remissen är skriven. Här har vi väntat i 7 veckor på en kallelse till röntgen, och det är 10 veckors väntetid till magnetröntgen.

Tack för den !

När jag ändå var i farten så ringde jag vårdcentralen. Jag vill ha journalanteckningarna från 1/1 2010-idag.  Sköterskan läser lite i journalen, sen frågar hon varför jag vill det.
Jo, eftersom läkaren inte skrivit tillräckligt i läkarintygen, så får jag ingen sjukpenning. Han måste kompetera #5, och han anser att det han skrivit är tillräckligt. Så nu ska jag inom en snar framtid på utredning på Rygginstitutet. Därför vill jag har anteckningarna. Hon läser lite till, därefter får jag en telefon tid med läkaren i eftermiddag. Ska bli intressant att höra vad han har att säga. Får jag inte anteckningarna av honom så har han skrivit något om mig som han inte vill delge mig.

Fortsättning följer.......

1 kommentar:

  1. Fan vad irriterad man blir på sånt. Stackars Sofie som får gå och vänta ännu längre på sin röntgentid!

    SvaraRadera