måndag 9 maj 2011

Medmänsklighetskurs till Försäkringskassans personal.

I fredags klockan 16.00 ringer min handläggare på försäkringskassan.
Hon kan inte i daxläget ge mig sjukpenning, därför att läkaren på VC inte har skrivit tillräckligt utförligt på punkt 5 varför jag inte kan jobba. han har även redogjort för mina diagnoser, men det räcker inte.
Hon kan inte kolla på diagnoserna, och dess innebörd. Ej heller tidigare läkarintyg eller utredningar. Det är det senaste som gäller.
Nu ska hon skicka mig på en ny utredning på Rygginstitutet i Växjö. Hon vill ha mitt godkännande att få skicka med F-K´s jounalanteckningar, läkarintyg mm. Men efter överläggning med familjen så ska hon inte få skicka med dom, utan dom ska få göra en egen grundlig utredning. Fast eftersom jag varit där två gånger innan, så vet dom lite om mig.
Jag blev ganska arg på min handläggare, för jag tycker att hon är omänsklig. Hon försöker försvara sig med att hon inte hinner med sitt arbete, att hon har svåra beslut att fatta blabla..... Fast som jag sa till henne, hon har sitt jobb frivilligt, jag har inte mitt liv frivilligt. Jag byter gärna liv. Och har hon ett påfrestande jobb kan hon byta!!
Jag läste upp för henne några citat från mina brev till riksdagen, och något svar på det. Hon vill ta del av mina brev och mina svar, men det kan hon glömma!! Det är något privat som jag har med våra partier, däremot kan jag bjuda på något citat, men partiet hemlighåller jag.
Hon har heller inte fått reda på att regeringen ändrat på en del i sjukreformen. bullshit.
Jobbar man med sjukskrivningar så ska man hela tiden vara uppdaterad.

Vi får nu se vad som händer! Fortsättning följer.................

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar