lördag 21 maj 2016

Sparade in på en utgift!

För tio år sedan var jag ganska så sjuk, låg då inlagd i tre veckor på lasarettet, fick varken äta eller dricka, hade då näringsdropp.
Sofie konfirmerades då jag låg på lasarettet. Jag fick permission, så jag kunde närvara på hennes konfrimation. Vilken tur att varje sak har sin plats, för jag planerade och styrde upp det hela. Men så har jag ju helt fantastiska tjejer, å vad jag älskar våra tjejer.
Under min vistelser på lasarettet gjorde jag en gastroskopi. Fy vad jag ogillar det. Efter undersökningen gick jag ner på stan ock köpte mig en vristlänk. Jag gav 700:-, men jag tyckte att jag var värd detta.
Nu var det så att min vristlänk gick sönder i höstas. Ledsen blev jag. Förra veckan då jag var i Tingsryd gick jag in på Höjers för att köpa en ny vristlänk. Men expediten tyckte att min länk både var för lång för mig, och för bra för att kassera.   Så hon knipsade av länken och satte på ett nytt knäppe. Expediten vägde min länk, och sa att hade det varit idag, så hade länken kostat ca 1800:-
Min vristlänk får nu hålla med en tid till.
För några veckor sedan kom "Carin garn och broderi" till oss på stickcafet. Jag skulle inte köpa något garn, men kunde ju inte låta bli. Jag har ju definitivt inte några sjalar innan, eller hur.
Jag tyckte att jag behövde en ny rosa sjal till barndopet.

Ha en trevlig helg, och njut!

2 kommentarer:

  1. Jag gillar färgerna i din sjal. Så kul det kommer och bli med barndop. Kram

    SvaraRadera