Det är inte alltid som jag tya göra så mycket. Men att sticka är avkopplande. Ännu roligare då någon vill ha mina sockar.
För några veckor sedan var Therese hemma och bakade bröd. Jag har aldrig tidigare bakat med surdeg, hon och Christian brukar göra det.
Eftersom brödet blev så gott, så har jag nu gjort surdeg, idag blev det brödbak.
Jag bakar på vassle, sparar alltid då jag gör ost och ostkaka.
Och 4 kakor med kummin.
Jag skivar alltid upp brödet innan det hamnar i frysen
Kanon fina sockar med härlig färgblandning.
SvaraRaderaÅhh nu blev jag sugen på nybakat bröd, få se hur baknings humöret är i morgon - någon vassle har jag ej, har aldrig bakat ostkaka. I varje fall inte en sådan Frödinge ostkaka jag har inte ens haft tanken på att ens försöka, men däremot gillar jag att äta det, mums.
Hela långa dagen var vi i Norrahammar och lekte med bbb de är hur underbara som helst och man får många glada skratt tillsammans med dem, jisses vad man älskar dem.
Snart börjar din (eran) kärlekstid med barnbarn.
Må väl kram/ Eva
Tack, jag tycker också att sockarna är fina.
SvaraRaderaHemmagjord ostkaka är mycket godare än frödinges, tycker jag. Brödet blir saftigt och gott med vassle.
Det går fort, om en månad så är bebisen planerad att komma. Therese växer för varje gång vi träffar henne, Kul och spännande.
Färgglada sockor! De lyser upp i vintermörkret. Jag brukar också skiva brödet innan jag fryser in det, så jag bara kan bryta loss några skivor i taget i stället för att ta ut ett helt bröd. Kram
SvaraRaderaDet är ju inte gott med gammalt bröd, jag tar också fram så många brödskivor som det går åt.
RaderaJag har omedvetet "lurat" många idag upptäckte jag, och det var inte meningen. Vi har ännu inte bokat någon resa till Dallas. Jag gjorde bara inlägget som en kul grej....en "låtsastävling". Kram
SvaraRadera