torsdag 7 januari 2016

Hej vårt vinterland!

Vi har haft några kalla dagar och nätter, typ emellan - 14 och - 5.
Så har det även kommit lite snö. Idag har vi - 2 och det snöar lite fint hela tiden. Tänk så härligt.
Då Elsa och jag skulle gå morgonpromenaden ville hon hellre bara snuffsa i snön, så vid lunch var vi bara ute i trädgården, så hon fick snuffsa och kissa.
Igår var det trettondagen. Jag hade bjudit hit min syster med familj, tyvärr så kunde inte Johan, Elin och Nisse komma, men Sara, Acke och Elvira, och så våra egna ungdomar kom på middag.
En trevlig eftermiddag.
Då de åkt hem, och jag skulle diska glasen, så gick ett glas sönder. Så trist, för det var ett av glasen som jag har målat. Nå väl, jag får väl åka till IKEA och köpa ett nytt glas att måla.
Jag tycker att det är roligt då jag får en beställning på sockar. Jag har alltid något garn hemma, oftast så har jag även färdigstickade som ligger på hög.
Nu har jag fått en beställning på st 39-40. Började på dessa i söndags kväll, och igår kväll då jag diskat färdigt satte jag mig och stickade klart. Nu väntas leveransen.

I tisdags började jag åter att äta kortison. Ingen rolig medicin. Sen i augusti har jag gått ner 8-9 kg, och nu är jag konstant hungrig, inte ens direkt efter en måltid är jag mätt. Nu gäller det att reducera matintaget, för jag vill inte alls gå upp i vikt. Jag har som mål att gå ner 2 kg till innan sommaren.
Än så länge har jag inte fått upptjacket av kortisonet, förhoppningsvis så slipper jag det. Jag är ju så otroligt trött, vilket förmodligen beror på blodbrist och blodvärdet som ligger på 108, kanske jag kan bli lite piggare.

Ha en bra dag!

4 kommentarer:

 1. Vilken vinter vi fått och mer snö är på väg, sägs det.
  Fina sockor du stickat. jag har stickat fem par babysockor nu av mitt restgarn....men nu ska jag sätta något annat på stickorna.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är ju så vackert ute nu.
   Det blir lite mera strumpstickning för min del, för jag har fått ännu mera beställningar.

   Radera
 2. Det var länge sen jag stickade strumpor, men det är ett perfekt handarbete att ha framför TV:n. Kram

  SvaraRadera