onsdag 14 oktober 2015

Vad jag avskyr denna värk!

Triggerpunkts akupunkturen börjar att ge med sig sakta men säkert. Men det lustiga är att jag inte riktigt vet var jag har ont..Jag klarar fortfarande av att komma ur sängen utan att ta extra smärtlindring.
Igår då jag satt, eller skulle sitta och äta frukost hade jag så ont i ländryggen att jag inte kunde sitta normalt. Det fick bli extra smärtlindring och därefter sängen igen. Vilket Elsa gillade,
Idag låg jag och visste inte var jag hade ont, men det var nog ifrån huvudet ner i benen, för jag kunde inte lokalisera varifrån. Jag tog extra smärtlindring precis då jag stigit upp. Tur att jag har de otäcka pillren på nattduksbordet.
Vad jag avskyr denna hemska värk!

I måndags eftermiddag hade jag telefontid med smärtläkaren på Ryhovs sjukhus i Jönköping. Jag har varit där förut, och nu ska jag få komma tillbaka.
Jag ska göra en nervotsblockard. Först bedövas skinkorna, sen sticker läkaren in en lång nål i nerven som går ner i kotleden och bränner av nerven. Ja jissus vad bedövningen gör ont, men själva bränningen känns inte. Jag gjorde detta i december förra året.
Denna behandling görs inte på Växjö lasarett, det är bara Jönköping och jag tror att det var även i Trollhättan. Stefan tar fritt och kör mig, vi har 16-17 mil upp dit. Jobbigt.
Hade varit bra om de hade gjort det i nacken också, men tyvärr gör de inte de.

Idag får jag njuta av att solen skiner.

2 kommentarer:

  1. Du är verkligen modig som ger dig på alla dessa sprutor. Det ryser ända ner i tårna på mig bara jag läser om det, men jag vet att jag är en stor fegis. Så jobbigt att det inte finns en effektiv metod för smärtlindring, för det finns inget värre än värk. Den går inte bara att tänka bort. Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha, du anar inte vilken sprut fobi jag har. Jag klarar inte av att se en spruta, och då jag tar blodprover vilket jag gör var tredje månad måste jag ligga ner för att inte svimma.

      Radera