tisdag 20 oktober 2015

Dagarna de går...

... och vi går med.
I söndags hade vi en otroligt vacker dag. Jag torkade två maskiner tvätt ute. Bla två stora dukar, de blev lagom torra så det var bara att ta in och mangla. Så härligt!
Stefan höll på med sitt, och jag försökte klippa ner blommorna, sen gick jag in och plockade lite efter lördagens fest, sen var jag ute igen. Jag vill inte hålla på för mycket med en grej, värken är bedrövlig som den är, så jag behöver ju inte utmana kroppen för mycket på en gång.
I natt har jag sovit väldigt dåligt. Klockan var bara 23,50 då jag började vakna. Vid 1-tiden satte jag på radion, sen har jag legat och halvlurat resten av natten. Vaknar varje gång då jag försökte att vända på mig. Det är tur att vi har en sängram av furu, för jag får ibland ta tag i ramen vid huvudet för att vända på mig. Då klockan var 6,00 steg jag upp, Stefan undrade vad jag skulle göra så tidigt. Han är ju van vid att jag sover flera timmar till, brukar ju inte höra då han stiger upp.
Nej, jag är så less på detta. Men oj, har jag sagt för mycket nu???
Jag har blivit tillsagd att jag inte alltid får säga hur jag mår, eller känner. Det finns någon/några som inte tål att höra om mitt liv. Fast frågar man så får man räkna med ett ärligt svar. Ää skit samma, jag har ältat färdigt med detta, men jag kan inte glömma det, det kommer att följa med mig som en stor speta i hälen.
Nu får det bli lite sömn på soffan.
Ha en bra dag!

4 kommentarer:

 1. JA, vilken söndag vi fick. Jag kan inte se mig mätt på alla höstfärger i naturen och när solen lyser blir det extra fint.
  //Anne-Lie

  SvaraRadera
 2. Så vackert du bor. Höstfärgerna är tjusiga. Varför skulle du inte få tala om hur du mår? Det gör jag alltid. De som inte vill lyssna kan ju stänga öronen. Har själv haft ett par nätter med dålig sömn p.g.a. värk, men det är inte alls så besvärligt som du har det. Hoppas du sover bättre i natt. Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är det jobbigt då sömnen blir störd. Vi får båda hoppas att John Blund kommer till oss.

   Radera