fredag 9 oktober 2015

Vilken skillnad!

För några veckor sedan kom jag på att jag inte köpt något utav "målarfröken". I går var jag nere hos henne och köpte två änglar som hon har målat. Så fina.

Dagarna de rullar på sakta och säkert. I onsdags åkte Elsa och jag in till Sofie. Alltid trevligt att träffa ungdomarna. Sofie och jag tog oss en runda ner på stan. Vi var på Triumf och köpte BH-ar till oss, och så var vi inne på Indiskan och hittade mig en klänning.
Det är snart dags för ljusstöpning, så vi var även inne på Panduro och skulle köpa hjärtan, men de ska utgå, så de fanns inte hemma så jag fick beställa hjärtan.

Tyvärr så har värken börjat komma tillbaka mer och mer. Har åter svårt att få med mig fötterna då jag går. Ligger jag helt stilla så borde väl inte värken värka, men ack så fel jag har. Det värker i ländryggen och det går ner i benen på mig, nacke axlar och bröstrygg värker och går upp i huvudet.
Jaha, det är bara att öka upp smärtlindringen.
Jag tar det försiktigt med vad jag gör och inte gör. Det blir inte bättre av att bara ligga pall, och kroppen behöver vara igång lite.
Jag har börjat att putsa lite fönster, sen lånade Sofie min fönsterskrapa och då köpte vi ny list.
Igår putsade jag fönstren i sovrummet, och vilken skillnad det var med den nya listen.
Varför har jag inte bytt listen tidigare, kan man undra!

Allaredan fredag, kan undra vad denna helgen har att erbjuda.
Trevlig helg!

6 kommentarer:

 1. Jag putsade fönster i går. Känns i min nacke idag. Tack för tipset, jag borde nog också byta min list. Har haft min i ganska många år nu.
  En liten fråga...vad använder du hjärtat till när du stöper ljus, är det som en "mall" eller???!
  Trevlig Helg!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag ska förklara för dig senare hur jag använder hjärtanet till ljusen. Kanske i morgon.

   Radera
 2. Jag är helt galen i änglar. Snart får jag plocka fram alla från sina lådor och de får flyga fritt i huset...nästan. Stöper du ljus hemma? Jag har bara gjort det med barnen i skolan. Hoppas du får en skön och smärtfri helg.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har stöpt ljus i många år här hemma. Från början var vi i köket, men de sista åren har vi varit uppe i bokrummet.

   Radera
 3. Hej, åhh vilka söta änglar du köpt.
  Kalas ska det bli ser jag, ny klänning till alla festligheterna och bh som är det viktigaste klädesplagget (underplagg) för en kvinna.
  Ha en fin helg, kram/ Eva

  Ps. Dotter Tina o Paul är hemma från Irland, det blir familjefest-träff i helgen. Hon har hjälpt mig med fönsterputsning och annat smått och gott, Tina är snabb som blixten, är liten pedant, det är inte jag.
  Det finns roligare saker än att damma, hi hi hi . . . .
  Fast jag är ingen smutsgumma, det ska synas att någon bor i huset.

  SvaraRadera
  Svar
  1. haha, ja vi har kalasat hela helgen, och i går köpte jag mig ännu en klänning, även den på Indiskan. Tur att de nu har rea på klänningarna som jag köpt.

   Radera