måndag 12 oktober 2015

Full rulle!

I lördags bröt Stefan strömmen, han hade en del med det elektriska som han ville dona med.
Det skulle "bara" ta en timma, okej tänkte jag 2-3 timmar.
Och jag tänkte göra en äpplakaka, men det gick ju inte, dammsuga eller stryka gick inte heller, skulle laga en grej år Sofie men symaskinen funkade inte heller, funderade på att sätta mig vid datorn men jag hade inte internet heller, fast hade jag tänkt så hade jag ju kunna koppla upp mig med mobilen.
Tänk vad vi är beroende av elektriciteten.
Efter 4 ½ timme så frågade jag när strömmen skulle komma tillbaka, fick en kvart till svar, efter 20 minuter frågade jag igen, ja 10 minuter. När klockan var 13,00 fick jag ström till spisen, så jag kunde laga middag. Men kyl, frys, fläkten och lamporna fungerade inte. Stefans arbete tog 8 ½ timma.
Han var färdig klockan 16,15, och vi skulle vara hos min syster i Växjö 16,30 och innan dess skulle vi en sväng till Sofie. Sara och jag skulle ta en tur till Grand Samarkand. Hon hade några ärenden som hon ville uträtta, och jag skulle till Kicks och köpa eau de toilette och deostick till Stefan, sen ville jag ju in på Indiskan, där jag hittade en klänning till mig, och det behöver jag ju.
 Vi var inbjudna till Sara och Acke på lördagskvällen. Så vi checkade in hos dom i lördagskväll, och checkade ut i går förmiddag.
I går till lunch var vi bjudna till mamma och Erno. Erno fyllde år förra veckan. Min systerdotter var sjuk, annars så var vi alla samlade, det händer inte så ofta. 15 personer var vi, finns det hjärterum, så finns det stjärterum.
Tack mamma och Erno för en trevlig eftermiddag!

Idag har vi höst, kallt och rått. Allt har sin tid!

4 kommentarer:

 1. Vilka söta systrar jag ser, ganska lika . . .även vovven, *fniss*
  Kul med shopping i Grand Samarkand, där har jag varit och gillar verkligen den stormarknaden.
  Jominsann riktig full rulle hos dig, då ligger du platt idag, hmm . . .
  Jag har oxå haft full rulle i helgen med familjeträff-fest.
  Idag har jag varit slö, har vilat med att baka 4 bröd och lite gottis.
  Tina o Paul är kvar veckan ut, vill göra en massa god mat till mina gäster så klart. Idag var de själva och gick en 'liten runda' på 3 och en halv timma på Stora Mosse Nationalpark, tack inget för mig.

  Må väl kram/ Eva

  SvaraRadera
  Svar
  1. Helt rätt, nu blir det inte många knop gjorda. Sitter och slappa med sticket i händerna. Dottern ville ha en halsduk, så växelvis stickar jag på den och på ett par strumpor st 25-27, eller ville du ha st 22-24?

   Radera
 2. Din man är händig som själv fixar det elektriska. Sånt håller vi oss ifrån här. En sån fin hundsoffa! Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Min man jobbar både med svag och stark ström, det har han gjort i 30 år.
   Min syster köpte den soffan till sin flicka, Elsa hoppade upp i den i söndags.

   Radera