lördag 9 november 2013

Min effektivaste viktminskning!

Sen i april har jag haft mycket ont och svårt att gå/röra på mig, så jag har gått upp 7 kg under denna tid.
Och inte blir vikten bättre av sommarens goda mat och dryck, medicinerna har också en bidragande orsak.
Under min vistelse på Hotell Central Lasarettet Växjö, var ju inneboende där i 10 dagar, gick jag ner 6 kg. Mina måltider var ju helt fantastiska, dvs oätliga. Vid fem måltider gick maten att äta, tre av dessa var kokt potatis och torsk, en gång fick jag tacobiff med kokt potatis som var supergod, och en gång fick jag köttgryta med potatis till, de var också gott.
En kväll fick jag persiljesås med frysta-kokta morötter, palsternacka, blomkål och broccoli totalt helt oätligt. Så jag bad om lite fil istället.
Köket hade väl lite problem med min mat då jag inte äter gris och max 10 gram fett/måltid.
Väl hemma igen så äter jag det jag tycker om, och tänker på att det ska vara näringsrikt, det var inte det på lasarettet. Men jag har svårt att äta, blir mätt jättefort, och ändå tänker jag på att äta lugnt. Jag har sen jag kom hem gått ner ytligare 1 kg. Men det gör ju ingenting, kan tom gå ner ett par tre kilo till men inte mera.
Lyssnar vi eller tittar på nyheterna så blir det svenska bara fetare och fetare, kanske dax för oss svenskar att se upp med matintaget och snasket.

Denna helg händer det en del hos oss. Dottern dy kom hem igår, sambon jobbar, så hon stannade tills ikväll hos oss-jätte kul, idag har farmor flyttat till Tingsryd, och så har H & E flyttat in i farmors hus, de ska bo där i ca ½ år.
Och i morgon är det fars-dag.

1 kommentar:

  1. Att det är så fantastisk mat på sjukhuset. Fantastisk dålig,alltså ;)
    Kram!

    SvaraRadera