fredag 22 oktober 2021

Jag visste det!!

 Vi har ju länge vetat att TV-apparater som varit äldre än 13 år skulle inte fungera efter den 21 oktober.  Stefan har bara vägrat att inse att TV-n som vi har i vardagsrummet är äldre. Det är minst 15 år sedan jag vann 10000:- i Postkodlotteriet, och för vinstpengarna köpte jag TV´n.

Men vilken chock för Stefan i går, då TV´n inte fungerade, men det blev ingen chock för mig, för det var väntat. Fast vi blev inte utan TV, för både i köket och i sovrummet fungerar TV´n.

Idag kom Sofie, Helmer och Hugo hem till mig innan lunch. En mycket trevlig dag, Therese och barnen kom in i em, så mysigt.

Då Stefan slutat jobbet idag körde han och hämtade Fredrik, och deras gamla TV. Stefan bara måste ha en TV i vardagsrummet.... Sofie o Fredrik hade en TV som vi skulle ha, men vi har bara inte tagit hem dem, men nu blev det av.

Nåväl, nu har vi TV i både vardagsrummet, sovrum, och kök,  Säg nu inte att jag är bortskämd, nej för det är jag inte alls........

Jag vet att vi, Stefan och jag har bara fyra TV apparater som vi använder, fast det är inga nyinköpta, utan apparater som redan finns. Det bästa av allt är då vi köpte Appel-dosan, Den flyttar vi med oss runt här i huset. 

Men....... Jag kan ju bara titta på en TV åt gången...... Vilken lyx vi har!

6 kommentarer:

 1. Här har vi bara en. Det räcker för oss. Och den funkar! Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi hade först bara en TV, sen köpte vi en till tjejerna som vi hade uppe i hallen, sen köpte tjejerna varsin egen tv att ha på sina rum. Då Stefan fick cancer flyttade vi in tv´n i sovrummet.
   Sen köpte Sofie en platt-tv och Stefan köpte en platt tv till sovrummet. Då Therese fick cancer fick hon vår sovrums tv, som hon hade i sovrummet, och vi tog in den gamla tjock tv´n, men då hade vi vant oss vid den tv´n som Therese fått, och bilden var så liten, så jag kunde inte se på den. Så därför köpte vi en ny Tv till sovrummet.
   För några år sedan fick vi tillbaka Therese så den brukar vi ha i uterummet, och Sofies tv bara stod här, då kom jag på att den passar bra i köket.
   Oj det blev ett långt svar. Men vi har inte bara köpt en massa TV apparater. Utan de har hamnat här, så då kan vi ju använda dem då de ändå finns här.

   Radera
 2. Jag har två Tv En i vardagsrummet en i sovrummet!
  Men båda börjar bli gamla!
  SV..Kärlek är viktigt att få och ge!
  Ha en bra dag!
  Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men de är inte så gamla, utan att de fungerar nu. Det är tv apparater som är äldre än 13 år som inte fungerar nu.

   Radera
 3. Vi nöjer oss med en TV. Göran ser mycket TV via datorn, men det är inget jag är så förtjust i. Jag vill använda datorn till att blogga och leta information. Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag använder också datorn till blogg, face book, mm

   Radera