onsdag 13 januari 2021

Fuck Cancer!

 Just nu är det många inlägg på Facebook om att man ska kopiera och klistra in på sin sida.

Jag läser inläggen, och skriver en kommentar. Men jag kopierar inte. Varför? Jo— jag har själv varit utsatt för cancer, indirekt. Detta kommer jag att ha med mig i hela mitt liv.

❤️❤️❤️❤️

Fuck Cancer!

Det är ett helvete att få Cancer, men det är inte enkelt att stå vid sidan om, som barnbarn, fru, eller mamma. Att stötta, finnas till hand, ställa upp till 500%. Visa sig stark och modig, men släppa loss tårarna i sin ensamhet, i duschen, och gråta sig till sömn varje kväll!

FUCK JÄVLA CANCER!

Min mormor fick livmodercancer 1990, tyvärr så redde hon inte ut det, utan hon somnade in september 1990. Stefan fick hodgkins 1999, han påbörjade cellgiften på hösten fortsatte på våren, och på sommaren var det strålning. Envis och viljan gjorde sitt, så han blev friskförklarad, vann över sin Cancer. Nästa slag kom 2011, då Therese fick sin diagnos, hodgkins. Hon fick cellgift på våren/sommaren,  slapp strålningen. Hon är lika envis som sin pappa. Vann han så skulle Therese också göra det.

❤️❤️❤️

3 kommentarer:

 1. Jag har samma erfarenheter, men det värsta är när ens barn drabbas. Ulrika var bara 6 år när hon fick leukemi och då var det inte många som botades. En ny metod från USA hade just kommit hit och med den så överlevde 50%, så vi är verkligen lyckligt lottade. Idag är det många som blir botade, tack och lov. Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Barnen vill man ha friska. Det är grymt då de blir allvarligt sjuka. Kommer Ulrika ihåg sin sjukdomstid, eller har hon lyckats glömma det? Forskningen går framåt, och det är ju skönt. Vi såg skillnaden på Stefans och Thereses cellgift, det hade ändrats en del på 11 år.

   Radera
 2. Hon kommer mest ihåg när det hände något kul, tack och lov. Tyvärr kommer jag mest ihåg motsatsen.

  SvaraRadera