söndag 12 mars 2017

Solig helg!

Vilken härlig helg. Igår var det klarblå himmel, nu i eftermiddag har det kommit in en massa moln.
Elsa och jag har suttit ut lite och njutit. Men jag vill inte sitta ute för länge, eftersom jag fortfarande är förkyld.
Och Stefan har varit i skogen hela helgen, han ville testa sin nya hjälm. Hahaha. Ny eller gammal så hade han varit i skogen iallafall.
Idag har jag satt lite mera fröer, tomat, paprika och några solrosfrö. Två potatisplantor har jag satt ner i spannar.  Har satt totalt 7 potatisar, 5 st är kvar i mjölkpaket. Ska förgro mer potatis, men det är lite tidigt för dom som ska i trädgårdslandet.
Kul att odla lite. 

Ha en fortsatt trevlig söndag.

6 kommentarer:

 1. En fantastisk härlig vårhelg fick vi. Jag tänker varje vinter att i år ska det inte bli mycket odlat, men sen kommer våren och fröpåsarna och man blir lite sugen i. Jag sådde tomater i veckan, ser att de börjar titta upp nu.
  Kram!

  SvaraRadera
 2. När våren nalkas blir jag alltid så sugen på att börja odla. Hoppas jag stoppar mig själv i år, för jag tröttnar ghanska fort och då blir det bara pannkaka av allt. Då kunde jag gjort något vettigare från början som jag haft nytta av. Du är så flitig med allt. Kram

  SvaraRadera
 3. Solig vacker vårhelg och man tackar och tar emot med glädje.
  Vi här har inte blivit så mycket bortskämda med solsken precis, alltid har molnen eller dimm-slöjmolnen varit precis på kanten som på ett lock, grrrr
  Värmen har också börjat stiga dag för dag och det gror i frösådderna.
  jag bakar och lagar mat, fryser ner till kommande utedagar, för då vill jag icke stå vid spisen.
  Du har också varit flitig och det känns väl kul att se det spritta i krukorna sen. Rolf också varit i skogen, passar på när marken varit frusen. någon ny hjälm har inte min gubbe, självklart Stefan måste testa det nya.
  Må så gott/ Eva

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det gäller att njuta, då solen visar sig.
   Stefan är nöjd med den nya hjälmen, och den har radion i hörselskydden.

   Radera