fredag 3 februari 2017

Morgon och kvälls människor!

Jag har alltid varit väldigt trött om kvällarna. Har alltid sovit på eftermiddagen om jag haft något inplanerat på kvällen. Gärna tagit mig en tupplur iallafall.
I min barndom så la jag mig tidigt, och steg upp tidigt. Då jag börjat jobba kunde stiga upp ,även om jag var ledig vid 5-6 tiden och börja baka eller städa, eller vad som föll mig in.
Men tänk vad livet kan förändras.
Då tjejerna var små så la dom sig tidigt, och vaknade tidigt. Det passade mig perfekt-då.
Men allt eftersom sjukdomarna kom över mig så har mitt liv förändrats.
Jag är väldigt morgontrött, sover gärna till 9-10-tiden, vilar/sover gärna middag, men så är jag också väldigt kvällstrött, lägger mig oftast vid 19-20,30-tiden.
Kortfattat så är jag både morgon & kvällstrött, även både dag & natt-trött.
Idag tog jag mig en tur ner till Tingsryd, ville träffa Therese och Signe, givetvis så ville jag ha lite Astrid-snuffs. Därefter gick jag till Börjes och handlade lite.
När min bil kom och hämtade mig, så sa chauffören att varorna var mycket väl packat, Tack! Och så sa han att jag nu har toapapper så jag klarar mig några dagar. Jo nu har jag toapapper så jag klarar mig i en vecka. 
Nej, jag slösar inte med mitt toalettpapper, men tänk er själva, hur mycket toalettpapper går det åt då man är magsjuk med hemska diarréer??  Det är normalt att bajsa från 3/dag-3 ggr i veckan. Men jag bajsar minst 8-10 ggr/dag upp emot 25-30 ggr/dag. Oj vilket Skitprat, men det är helt normalt att bajsa.

Det är heller inte roligt att gå hemma och stampa emellan stugan och ladugården 24-7. Men så fick jag tipset av söta söstera mi, att jag ska göra tvärt om, stampa emellan ladugården och stugan. Det gäller då bara att stanna i stugan, och inte gå tillbaka till ladan, för där är det för kallt.

Fredagskväll, och Stefan är i Växjö och roar sig, och om detta tycker jag om INTE!
Vilken herrans tur att jag har min älskade lilla Elsa.

4 kommentarer:

 1. En karl måste också få roa sig träffa grabbar, prata, skoja och må gott,
  inte bara fruntimmer. Det är oftast jag som ge mig ut, mer dagtid än kvällar
  Bio kan vi gå på dagtid här i samhället, antingen jag och mina vänner eller bara jag och Rolf. Ibland blir det fika före eller efteråt. Jag är inte ute 'i svängen' lika mycket som när jag jobbade, men det händer.
  Jag är en 'nattuggla' och Rolf en 'svala', det passar oss fint.
  Jag sover mer på vintern (det är mitt så kallade 'ide-sömn', och sover mindre på sommaren. Det går alldeles utmärkt, min kropp har ännu inte protesterat. Att ta en 'tupplur' gör jag mer på sommaren ute i en myshörna
  Jag älskar att sova eller bara att få gosa ner sig med sin leksakshund, 'fniss'
  Det börjar bli dags för mig att skaffa ny katt, saknar och längtar sååå
  Godnatt/ Eva

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst måste han ut och roa sig, bara så trist för mig, tycker jag. Bäst trivs jag då vi båda är hemma.

   Radera
 2. Tänk så mysigt att ha en liten lurvig vovve att gosa med. Kram

  SvaraRadera