onsdag 29 juni 2016

Så mysigt!

 Det gäller att nu vårda min azalea ömt. Fick den i december, då blommade den i vitt och rött. Jag duschar den varje dag, och vattnar den ofta. Det har kommit röda knoppar, och så finns det massor med knoppar som ännu inte har visat någon färg.
 Elsa hon är tokig i sina gosedjur. Jag är glad om hon inte tar kaninungarna. I torsdags kom hon med en unge i minnen, kaninen sprang då hon släppte den.
Apebebisen är annars favoriten.
I eftermiddag åkte vi ner till Tingsryd. Och tänk, jag var själv med Astrid, Elsa och Signe. Första gången som jag är barnvakt. Så mysigt, ❤️
Idag fyller svärmor 79 år, så ikväll har vi varit hos henne på kalas, gott och trevligt. Tack för oss!
Igår var vi i Växjö hos Sofie!
Riktiga kvalitetsdagar!


4 kommentarer:

 1. Jag har en azalea i trädgården, som inte växer en cm tycks det. I år blommade den med en endaste blomma, men bladen är fina. Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kan man plantera ut azalean i trädgården?

   Radera
 2. Hjo-Hjo ger sig inte förrän han dödat sina gosedjur. Tills det är slutpipt alltså. Låter rätt rart med kaninungarna och Elsa.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Och Elsa har inte "dödat" något, förutom gummigrisarna, de slakta hon direkt. Apebebisen som Elsa fick då hon kom till oss lever fortfarande.Jag har köpt två till, om i fall att att hon skulle slakta någon.

   Radera