söndag 2 augusti 2015

Söstera 49!

Det har varit en kalas-helg. I fredags var vi bjudna till tjejernas kusin-Daniel 21. Som vanligt var det både gott och trevligt. Men det behöver jag kanske inte berätta, för det är ju som vanligt.
Igår var vi bjudna till söstera mi, Sara 49. 
Vi började att leka, vad nu spelet heter. Kanske någon kan tala om det för mig.
Genomgång av spelreglerna, och vad det är som gäller
Och det trevliga spelet har börjat.
Spelet är i full gång.
Skål Kära mor!
Efter en stund såg spelplanen ut på detta viset.
Elsis-Pälsis beundrar spelets gång, hon försökte inte en enda gång ta kastaren.
Jaha, nehe, vems tur är det att kasta??
Dotter, mor och lille sonen. Store sonen kunde inte närvara pga en semestertripp.
 Här fuskar man inte med övertramp, utan stå på linjen är det som gäller.
Oj, oj, oj, här har tom jag hamnat på kortet.
Tre omgångar spel blev det. Himla kul. Asså, jag säger bara det -Kubb, släng dig i väggen.
Idag då jag vaknade tyckte jag att det kändes okej. Jag hade sovit hela natten, utan att vakna en enda gång. Tack för det. Vi sov länge idag, så då vi ätit frukosten var det så varmt ute att det inte var någon ide att ens tänka tanken att ta en fm-promenad, Elsa hade tvärvägrat. Stefan hjälpte mig att vattna orkidéerna. Därefter dammsög vi, och tvättade golven i hela huset, det var mycket välbehövligt.

Nu har värmen kommit tillbaka, och det märks på hallonen. De har blivit större, sötare och godare igen. Stefan plockade hallon, och jag har plockat vinbär.

Men Fasen, jag var glad på morgonen, tog svagare värktabletter. Tyvärr så varade inte glädjen så länge.... Nej vi fortsätter att gå åt olika håll, jag och min kropp. Det går inte att beskriva hur det känns.
I morgon är det en ny vecka, då tar vi nya tag. Stefan börjar jobba efter två veckor och tre dagars semester. Och jag har inget planerat!

Må Väl!

1 kommentar:

  1. Fint väder hade ni på kalaset. Vi är inte bortskämda med det i år, så varje gång solen skiner blir man extra glad. Spelet verkar jätteroligt, när du kommer på vad det heter får du gärna tala om det.

    SvaraRadera