tisdag 25 augusti 2015

Inte min dag!

Nej, det är inte alls roligt. I lördags var det Linnerydsdagen.
Jag vaknade då klockan 4,30, hade så ont i kroppen att jag inte kunde röra på mig. Jag har värktabletter och en flaska loka på sängbordet, då den hade verkat gick jag ner för att äta lite och ta mera medicin, sen sov jag gott.
På eftermiddagen åkte vi ner till kyrkviken, där det var lite olika aktiviteter. Kul när det händer något i Linneryd.
Klockan 18,00 var det teater i kyrkan, "I väntan på Eriksson". Den var rolig.
Men på lördagskvällen fick vi stanna hemma. Det var annars festligheter nere vi kyrkviken, som jag hade planerat att vi skulle gå på. Nedrans, vad jag blir trött på detta.
Igår hämtade Anita mig till stickcafe´t, tur att jag har privattaxi. Men på eftermiddagen slog värken ut mig totalt. Värken ifrån axlar och nacken går upp i huvudet.
Har sovit dåligt inatt pga värken i hela kroppen. Låg och lyssnade på ljudbok.


Idag så åkte jag till vårdcentralen, skulle ner och ta prover. Väl hemma igen så småplockade jag lite. Och så kom åter värken ifrån axlarna upp i huvudet, igen, orkade inte vara uppe.
Men jag donade med kvällens middag, en köttgryta, sen gick jag upp och la mig.
Det var dumt gjort.
Köttet brändes fast i grytan, jätte kul, eller inte.....
Tya inte fixa med någon middag, så det får bli varma mackor ikväll.
Kvällspromenaden är avklarad, så nu ska jag trilla i snarkelådan, jag tittar nog på rapport uppe i sängen. För min del är det jättebra med tv i sovrummet. Jag vet att det är många som är motståndare till det, med vad bryr det mej??

Puss o Kram, natti natti!

2 kommentarer:

  1. Hi hi hi jha ha ha ha . . . . fniss fniss . . . . gonatt zzzzzzzzz kram

    SvaraRadera
  2. Trivs du med att ha TV i sovrummet ska du klart ha det. Det har ingen annan med att göra. Låter som du har det väldigt jobbigt nu. Tur att du försöker göra kul saker när du orkar. Kram

    SvaraRadera