fredag 7 augusti 2015

När vi ändå var i Växjö!

Vi har haft besök, av en fyrbent liten vän. Men vi vet inte när vi hade besöket. En katt var det iallafall, och den lilla katten kissade på dörrmattan. Tur att inte mattan var så ny, den hade flera år på nacken. I går körde vi in till Växjö, för att köpa en ny dörrmatta. Det blev så bra så.
Vi har länge behövt att köpa nya trädgårdsmöbler, till att ha ute i trädgården. De gamla som vi haft, fick vi av mamma och Erno för fyra år sedan, då de sålde huset och flyttade till lägenhet. De var nu fula och missfärgade, spikarna kryper ut. Med andra ord så har de gjort sitt.
Rusta säljer nu ut sina trädgårdsmöbler, så vi åkte dit och kollade, Haha, inte bara kollade utan köpte ett bord och fyra stolar. Stolarna är likadana som de stolarna som Stefan och jag fick av ungdomarna förra året, så vi har sex stolar,
Vi invigde möblerna i går kväll. Det blev jättebra!

Idag har jag varit hos grannen och plockat 10 liter vinbär. De har jättemycket. Tyvärr så orkar jag inte koka gelé nu, så jag har bett mamma om hjälp. Tack kära mamma!

Tyvärr så har värken inte gett med sig ett skit. Är bara så trött på detta, värken väcker mig om nätterna, och trött blir jag av de starka värktabletter som jag pillar i mig dag som natt. Ibland försöker jag att ta lite svagare styrka eller svagare tabletter. Men vad får jag för de? Jo mera värk.

Lev väl och njut av det goda!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar